dm preporučuje: Uz ova tri proizvoda neometano ćete uživati u jutarnjoj rutini

dm.hr
Vidi originalni članak

Koliko ste si puta obećali da nećete propuštati rituale koji vas pripremaju za novi dan? Iako se trudimo održati jutarnju rutinu koja nas opušta, veseli i usmjerava dan, nekako se najlakše odričemo vremena koje posvećujemo sebi. Zato vam donosimo preporuku proizvoda uz koje ćete lakše odvojiti par minuta za sebe, a za svoju karticu dm active beauty osigurati - višestruke bodove.

Ako na pitanja odgovarate tek nakon prve kave uz koju birate biljne napitke, preporučujemo Isola Bio Barista napitak od zobi koji će vašu jutarnju šalicu kave pretvoriti u pjenasto putovanje nakon kojeg ćete željeti odgovoriti na baš svako pitanje.

Jutro treba biti sinonim za mir i opuštanje. Ako i niste pobornik jutarnje meditacije, mirisne kombinacije eteričnih ulja svakako će vam pomoći u relaksaciji.  U difuzor stavite par kapi N-elements eteričnog ulja koje će razbistriti vaš um i stvoriti ugodnu atmosferu uz raspršivanje opuštajućeg mirisa!

Za savršen početak dana, odvojite par minuta za opuštajuće tuširanje. Idealan izbor je gel za tuširanje Felce Azzurra Argan Sublime. Ovaj senzualan i očaravajući gel za tuširanje obogaćen je orijentalnim i sofisticiranim mirisnim notama koje su savršen temelj za prekrasan dan.

Dodatno će vas opustiti i informacija da kupnjom ovih proizvoda u prodavaonicama dm-a možete ostvariti višestruke bodove na kartici dm active beauty. Do 15. kolovoza aktivirajte eKupone za proizvode Isola Bio, N- elements ili Felce Azzurra na dm active beauty aplikaciji te pri kupnji ostvarite čak 30x više bodova!

Svakako provjerite ponudu ostalih eKupona za višestruke bodove, i ne zaboravite na eKupon uz koji ostvarujete 5x više bodova na ukupnu kupnju do kraja kolovoza. Za sve vijesti i novosti pratite dm na Facebooku i Instagramu.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr