Deni Srdoč, chef s Michelinovom zvjezdicom, u Rijeci sutra otvara prestižni wine bistro Hidden

Instagram @denilius_maximus
Vidi originalni članak
  • Rijeka će uskoro biti bogatija za još jednu atraktivnu gastro destinaciju 
  • Deni Srdoč, etablirani chef riječkog fine dining restorana Nebo otvara u centru Rijeke wine bistro Hidden
  • Otvorenje novog bistroa je u petak, 14. travnja, u 17 sati

Deni Srdoč je svoje prve kulinarske korake započeo sezonskim radom kod ujaka na Krku, a zatim je preko splitskog restorana Peta Četvrtina došao do posebnog priznanja, tj. prvi je dobio famoznu Michelinovu zvjezdicu na Kvarneru, kao chef Drage di Lovrana. Srdoč je mlada kulinarska zvijezda i chef je Michelinovom zvjezdicom nagrađenog riječkog restorana Nebo. Uskoro ćemo moći probati njegova jela i u njegovom wine bistrou Hidden. 

Srdoč je zamislio Hidden kao bistro čiji će chefovi svakog jutra ići na riječku tržnicu te tamo kupovati i poslije kuhati isključivo sezonski dostupne namirnice.

Life&style U zagrljaju paške čarolije: Hotel, vinarija i restoran Boškinac pravi je eno-gastro raj s Michelinovom zvjezdicom

Hrana u Hiddenu bit će usklađena s vinima, a vinskih etiketa će biti doista puno. Naime, Srdoč planira sastaviti vinsku kartu od 150 etiketa, koja će uključivati i hrvatska i internacionalna vina, uključujući i butelje iz Amerike. Zanimljivo je da će se vina moći kupovati i za van, po povoljnim cijenama.

Premda Deni Srdoč neće osobno kuhati u Hiddenu, on je vlasnik, konceptualni začetnik i supervizor u bistrou, dok će kuhinju i servis voditi tim koji je osobno izabrao. Ideja Hidden wine bistroa je imati 6-7 hladnih jela u ponudi, a porcije će biti manje kako bi se moglo više uzeti i dijeliti (naravno, uz to i pristupačnija cijena), a nudit će i obilnije porcije toplih i glavnih jela, da se gosti zadovolje i količinom. Ne sumnjamo kako će sve biti na vrlo visokoj razini... 

Bistro će biti otvoren na adresi Andrije Medulića 8 od utorka do subote od 12 do 23 sata, a stol možeš rezervirati pozivom na 051/424 854, mailom na info@hiddenwinebistro.com ili putem Instagram stranice.

Life&style Spa s najljepšim pogledom: u srcu Dolomita pronašli smo ovo luksuzno utočište, lijek za dušu i tijelo

Posjeti Miss7.24sata.hr