Danas osvoji ulaznice za projekciju filma „Samo ne ti“ na Cineplexx Ladies Night eventu!

PR
Vidi originalni članak
  • Christmiss ove godine donosi niz fantastičnih nagrada!
  • Jedna od njih je i današnja - pet puta po dvije ulaznice (5x2) za projekciju filma „Samo ne ti“ na Cineplexx Ladies Night eventu 28. prosinca
  • Ako želiš i ti uživati u filmu, brzo odigraj naš natječaj

 

O dugoočekivanoj romantičnoj komediji „Samo ne ti“ ne prestaje se pričati, kao ni o nevjerojatnoj kemiji između Sydney Sweeney i Glena Powella. Jesu li to samo novinarske i marketinške smicalice ili između njih dvoje nešto ozbiljno šuška? Miss7, Con Film Hrvatska i Cineplexx daruju čak pet puta po dvije ulaznice (5x2) za projekciju filma „Samo ne ti“ na Cineplexx Ladies Night eventu 28. prosinca u Zagrebu i Splitu gdje će najsretniji posjetitelji biti nagrađeni fora poklonima, a svi će posjetitelji napokon saznati kako se ovo dvoje prekrasnih glumaca savršeno nadopunjava.

Sve što trebaš napraviti kako bi ih osvojila je posjetiti miss7 profil na Instagramu, potražiti fotografiju Sydney Sweeney i Glena Powella i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr, @confilmhrvatska i @cineplexx.hr, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koja bi također htjela osvojiti ovu nagradu. Igramo se do sutra u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu ili dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Posjeti Miss7.24sata.hr