Danas je tvoj dan, ugodi si uz popuste koje su mnogi trgovci pripremili za Dan žena. Imamo popis...

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Međunarodni je Dan žena i mnoge od nas razveselit će znaci pažnje poput cvijeća
  • No, ne mora stati na tome! Na ovaj važan dan slobodno si možemo udovoljiti svim osjetilima, a zato su se pobrinuli i mnogi trgovci
  • Potrduili smo se pronaći kakve se posebne ponude i popusti nude baš danas

Danas će mirisati ruže i buketi cvijeća jače nego inače, a gradske ulice, radna mjesta i domove osvježit će znakovi pažnje koje će danas mnoge od nas dobiti na poklon povodom međunarodnog Dana žena. No, pored tradicionalnih poklona, sebi možemo ugoditi i na posebne načine kako bi  simbolično obilježile naša postignuća na području neprekidne borne za jednakost spolova. Možda ćeš poželjeti i izmamiti osmijeh na lice svoje mame, bake , prijateljice ili druge drage ženske osobe… Pogledaj kakve su to posebne ponude pripremili mnogi na području grada Zagreba i šire…

Dan žena Sretan Dan žena! Uz nezaboravne citate jakih slavnih žena odmah ćeš se osjećati bolje

Ako odlučiš iskoristi dan uživajući na kavici na terasi ili možda si ugoditi u kozmetičkom salonu vrlo vjerojatno je kako će te tamo zateći posebne ponude koje se pripremaju svake godine ženama za njihov dan…

No povoljnije možeš i proći: 

Kino i kultura

Zašto ne bi u društvu najbolje frendice ne bi počastila odlaskom u kinom i zaboravila na svakodnevicu uz trenutne filmske hitove? Povodom Dana žena uz kupljenu ulaznicu u Cinestaru svaka od posjetiteljica na dar će dobiti poklon paket Violete i Frakture.

Kino Tuškanac u ponedjeljak povodom Međunarodnog dana žena prikazuje filmove dviju redateljica, a ulaz je za žene besplatan. U najdražem društvu uživati možeš u filmovima  Prijateljice (1978) Claudije Weill i Moja blistava karijera (1979) Gillian Armstrong.

Za pustolovke

One pustolovnijeg duha po dozu zabave mogu doći u Karting Arenu Zagreb gdje ih očekuju popusti.  U trajanju od 08.-12.03. sve cure mogu iskoristiti neodovljivu ponudu 1+1, po cijeni jedne vožnje dobivaju dvije! Također cijene Grand Prix paketa umanjene su za 50% svim pripadnicama ljepšeg spola.

No, one koje će se odvažiti potegnuti čak i do Plitvica očekuje posebna ponuda hotela Jezero koja uključuje jedno ili dva noćenja s polupansionom, ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera i organizirano vođenje s recepcije hotela. Ponuda je obogaćena I bocom pjenušca u sobi, kavom ili čajem s čokoladnim kolačem u Lobby baru te popustima na masažu u hotelu Jezero i na jahanje na ranču Terra koji se nalazi u okolici Parka.

Poznate dame podsjetile su nas na Dan žena: Jači smo spol i živimo i dalje u muškom svijetu

S cipelama ne možes pogriješiti

Nove potpetice, mokasine, možda gležnjače? Danas se možeš počastiti najdražim parom obuće u Deichmannu koji ovaj Dan žena slavi popustom od 20% na sve ženske cipele

Zdravi zalogaji

Za sve koje si volje udovoljiti zdravim zalogajima, Tvornica zdrave hrane pripremila je popust od 11%  na sve proizvode.

Annona povodom Dana žena časti s 10 posto popusta na cjelokupnu košaricu uz kupon #danžena10, ne samo danas, ne samo sutra, već danas, sutra i prekosutra. Osim toga, sve žene koje naprave online narudžbu 8., 9. i 10. ožujka iznenadit će prigodnim poklonom.

Westgate

Shopping centar Westgate pripremio je posebne ponudu za posjetiteljice.

AB Bookshop daje popust od 20% na sve ljubavne romane, a 20% popusta na žensku kolekciju daje i Harvis.

Frizerski salon Simle omogućuje 20% na sva ženska šišanja (uključeno pranje i fen frizura).

Hervis nudi popust od 20% na žensku kolekciju obuće i tekstila, a s. Oliver 15% sniženu novu žensku kolekciju.

Lisca ima popust od 20% na kolekciju proljeće/ljeto uključujući i kupaće kostime.

Tom Tailor ima ženske jakne snižene za 20%, a Top Sport 10% na cjelokupan ženski asortiman.

Watch Centar je ženske kolekcije satova i nakita snizio za 30%.

City Centar 

Povodom Dana žena City Centar je pripremio darivanje. "Možda nemamo spremno cvijeće, ali zato imamo najmirisnije cvjetne note vješto sljubljene u zavodljivoj s.Oliver Follow Your Soul Women toaletnoj vodi." tako tvrde iz City Centra. Sve što trebate učiniti kako bi ova mirisna bočica postala vaša i tako vam uljepšala Dan žena jest okušati sreću u kreativnom nagradnom natječaju na Facebook stranici City Centera one Zagreb sve do 11. ožujka.

Također, povodom Dana žena H&M je pripremio iznenađenje – 20% popusta na žensku kolekciju za kupnju iznad 150 kuna.

Fashion&Friends trgovina je pripremila popust od 20% na cjelokupan asortiman u čast svim damama.

Povodom Dana žena s.Oliver pripremio je popust od 15% na novu žensku kolekciju.

Svojim vjernim posjetiteljicama trgovina Comma čestita Međunarodni dan žena te poklanja 15% popusta na novu kolekciju.

Internetska kupnja

Brojne lokacije na webu omogućile su popuste povodom Dana žena, a eKupi nudi i poklon pon od 35 kuna za kupnju iznad 500 kuna uz kod: danžena.

Mango Outlet nudi popust od 10% na sve uz kod WOMAN10.

Sancta Domenica pripremila je akciju na izdvojenim uređajima za njegu tijelu na kojoj možeš uštedjeti do 20% na top brendovima uz besplatnu dostavu na adresu. Treba ti  novi epilator ili pegla za kosu?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr