U tijeku je Cyber ponedjeljak, nastavak Crnog petka - ovo su najbolje ponude kod nas

instagram @janko_popovic_volaric
Nismo ni znale da to postoji, ali izgleda da je Cyber Monday zapravo nastavak Crnog petka. Posebne ponude ove godine postoje i kod nas, izvukli smo najbolje...
Vidi originalni članak

Cyber ponedjeljak očigledno je ''poboljšana verzija klasičnog ponedjeljka'', barem kada je riječ o popustima. Riječ je o još jednom 'amerikaniziranom shopping prazniku koji stiže poslije Dana zahvalnosti. Inače se većinom odnosi na web shopove, ali pokoji popust zacijelo će se naći u dobroj, staroj trgovini. Samo za tebe izdvojili smo najbolje ponude: 

1. H&M

H&M je na svojoj stranici najavio Cyber ponedjeljak popust do 70% na određene artikle. U određenim artiklima ima svega: čizama, vestica, pulovera, donjeg rublja. Nama su prvi za oko zapeli njihovi sportski grudnjaci, a potom i brutalno dobro snižene vestice koje obožavamo. 

2. MANGO

Popularni high-street brend snizio je svoj cijeli webshop asortiman za 30 %. Dakle, ako si propustila Crni petak, danas nemoj zakasniti. Nemoj se prestrašiti ako odmah ne uočiš popuste, oni se obračunavaju na blagajni uz kod CYBER18.  Ako si u potrazi za zgodnom haljinom za sezonu zabava, prava je prilika za zgrabiti divne šljokaste modele. 

3. MANGO OUTLET

Mango Oulet inače je poznat po sjajnim popustima, a ovaj Cyber ponedjeljak odlučili su obilježiti popustom od 70% na cijeli asortiman. Mi smo iz uistinu fantastične ponude izdvojili divne džempere koje možemo zamisliti kao protagoniste desetaka zimskih kombinacija. Izgledaju besprijekorno i svi su jeftiniji od 90 kn!

4. DOUGLAS PARFUMERIJA

Douglas parfumerija svoje je Cyber ponedjeljak odlučila preimenovati u Beauty Monday (Ponedjeljak ljepote), a svojim je korisnicima dala popuste od 25% na proizvode s web shopa. Neki sniženi artikli uistinu su odlični i vrijedne su investicije. 

5. JYSK

Popularni Jysk slavi Dane online kupovine s popustima od 30 do 60%. Ponuda sniženih artikala nimalo ne zaostaje za ponudom Crnog petka, a mi smo izdvojili neke proizvode koje se stvarno isplati uloviti. Što se njih tiče, ne moraš žuriti. Popusti im traju sve do srijede! 

6. L'OCCITANE

Popularni brend za njegu kože svoje je popuste od Crnog petka produžio sve do sutra. To, dakle, obuhvaća i ovaj Cyber ponedjeljak, a cijene su im u trgovinama snižene do 20% na sve. 

Moda 15 komada do 150 kuna: evo što smo ulovile na međusezonskim sniženjima!

 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr