Crvenim detaljima do trendi doma

Uređenje dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice može biti pravi izazov, a drugačije nije bilo ni našoj čitateljici Ivani. Stan od 82 kvadrata iziskuje malu asistenciju pri uređenju, a njoj su pomogli naši stručnjaci iz Domenico Leonardija.
Vidi originalni članak

Pitanje čitatelja

Namjeravam kupiti ovaj stan na slici od 82 kvadrata. Ne znam visinu stopa, ali je vjerojatno određena po nekom standardu u novogradnji. Kao što možete vidjeti ima tri sobe, dnevni boravak, blagovaonicu, kuhinju, lođu i dvije kupaonice. Najviše se brinem oko uređenja blagovaonice, kuhinje i dnevnog boravka. Čitajući Vaše kolumne, svidio mi se Vaš stil i voljela bih ako mi možete pomoći, ili ako mi možete dati ideju.
Ivana

Domenico Leonardi odgovara

Uređenje ovog prostora zamislili smo jednostavno i urbano koristeći sivu i bijelu kao temeljne boje te crvene detalje koji prostoru daju svježinu.

U prostor dnevnog boravka smjestili smo bijelu kutnu garnituru s pripadajućim tabureom. Zid iza garniture dekorirali smo tapetom koja daje dojam modernog, mladenačkog i urbanog. Nasuprotni zid obložen je sivim lacobel staklom te je na njega postavljena ploča od medijapana na kojoj se nalazi TV. 

Blagovaonicom dominira stol s centralnom nogom izveden u MDF-u, bijelog visokog sjaja.  Stolci su crvene boje kako bi osvježili prostor, a ujedno se nadopunjavali s kuhinjom čije su fronte također bijelog visokog sjaja, ali naglasak joj daje SMEG-ov retro hladnjak jarko crvene boje.

Rasvjetu čine bijeli reflektori postavljeni na grede izrađene od gips- kartonskih ploča te visilica iznad stola za blagovanje dok su u kuhinji, osim centralne rasvjete, rasvijetljeni i gornji elementi LED trakastom rasvjetom.

Ako i vi imate prostor koji ne znate urediti, pošaljite nam opis s dimenzijama, visinom stropa i tlocrt prostorije na info@budi.in, a naši stručnjaci iz dizajnerskog studija Domenico Leonardi će se potruditi pronaći idealno rješenje te kreirati 3D prikaz sobe.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr