CollaGIN – vjerovala ili ne, to je zapravo džin protiv bora! Dajte nam odmah jednu bocu...

Shutterstock/instagram
Vidi originalni članak
  • To da se netko lijepo može napiti, to nam je svima poznato 
  • Međutim, da netko doista može nakon koje čašice alkoholnog pića biti ljepši, točnije s manje bora, to je nešto novo 
  • To nam sada omogućuje CollaGIN

Sama Kraljica Majka pila je svaki dan točno u 18 sati svoj džin tonik – i doživjela je ponosnih 101 godinu. Piću od borovice nisu bez razloga pripisana razna čudotvorna djelovanja: borovica i korijander brinu se za detoks u bubrezima, a sa 23 kcal na 100 ml džina to je gotovo pa dijetno piće. Svi dodatni sastojci su tradicionalno čisti te „bio“. 

U međuvremenu je poznato i da Tonic Water sprječava malariju. Međutim, dodatno je dobar i za probavu, srčani sustav te kod problema s plućima. 

via GIPHY

Ali, to nije sve: odsad nas džin može učiniti ljepšima! CollaGIN sadrži tekući kolagen te drugo bilje koje djeluje pomlađujuće – poput kamilice, čajevca i vještičje lijeske. Tekući kolagen, koji stimulira kožu u njenim dubokim slojevima te od tamo potiče stanice (fibrobalste) da proizvode još više kolagena, postojao je i bez kombinacije s džinom – ali, sa 40% alkohola je puno zabavniji i ukusniji! 

Life&style Napitak kojem će rijetko tko odoljeti: Prefini džin martini s lubenicom!

Ovaj CollaGIN je „alkoholni ekvivalent proizvodu za njegu lica“, može se pročitati u engleskim medijima. Izumiteljice Camilla Brown i Liz Beswick, obje su u tridesetima te izgledaju sjajno. Ako želiš testirati ovaj proizvod, možeš ga naručiti preko Interneta sa službene stranice. 

Malo osvježenje Većina ljudi radi ovu pogrešku kad priprema džin tonik - evo kako će najbolje ispasti

Posjeti Miss7.24sata.hr