Članovi britanske kraljevske obitelji moraju se držati ovog apsurdnog pravila o nošenju donjeg rublja

Shutterstock/instagram
Vidi originalni članak
  • Duljina haljine, materijal, boja: kad je riječ o modi, pripadnici kraljevske obitelji moraju se držati raznih pravila
  • Međutim, moraju se držati i još jednog apsurdnog pravila
  • Naime, gore navedeno vrijedi i za donje rublje! 

Kate jednostavno uvijek izgleda fenomenalno! Ono što odjene princeza, za pola sata se rasproda diljem svijeta. Međutim, koliko god izgleda trendovski odjevena, postoje brojna modna pravila kojih se mora držati – osobito kad je riječ o donjem rublju! 

Seks šiljasti grudnjaci i tangice ne dolaze u obzir kod Kate i drugih članica kraljevske obitelji – barem kod javnih nastupa. Nedavno je otkriveno da tada moraju nositi poseban body. Radi se o „podsuknji“ koja gotovo prekriva cijelo tijelo.   

Odjeća plavokrvnih dama se – zahvaljujući posebnom materijalu te „podsuknje za cijelo tijelo“ – nekako prilijepi, odnosno sprječava da se suknja za vrijeme naleta vjetra nekontrolirano podigne. 

Life&style Iako kraljica Elizabeta ima osobnog kuhara, ne možemo zamisliti da baš nikada nije probala ovo jelo

Da to ne uspijeva uvijek dokazala je već spomenuta princeza Kate. Naime, prije nekoliko godina lijepo se vidjela njena stražnjica kad joj se haljina podigla zbog obližnjeg helikoptera. Fotografe je to jako razveselilo. 

Nije poznato odjene li Kate ponekad svoje plemićko tijelo u seksi donje rublje… 

Još više pravila za britanske plemiće

Međutim, to nije jedino pravilo kojeg se moraju držati članovi kraljevske obitelji, pa i sama kraljica. Tako im nije dopušteno ići na izbore ili obavljati neku političku dužnost. Ne smiju jesti životinje u ljusci kako bi izbjegli trovanje, a smiju započeti s jelom tek kad kraljica uzme svoj pribor za jelo u ruke. 

Life&style Iznenadit će te koja su omiljena alkoholna pića kraljevske obitelji, posebno kraljice Elizabete

Ako netko sanja zagrliti Kate ili Williama, to se neće dogoditi, jer su intimne geste zabranjene za sve koji nemaju plavu krv. Ako ipak želiš nešto pokloniti kraljevskoj obitelji, imaš sreće – naime, prema protokolu moraju prihvatiti i zahvaliti se za svaki poklon. A pošto svi pokloni pripadaju Kruni, kraljica odlučuje tko će dobiti koji poklon. 

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr