Briocherie 2.0 u centru Zagreba: "Imamo najkremastiji sladoled u ovom dijelu svijeta i još mekaniji brioche"

Instagram
Vidi originalni članak
  • Početkom godine pažnju ljubitelja slatkih zalogaja privuklo je otvaranje lokala Briocherie, u neposrednoj blizini Trga bana Jelačića
  • Za ljeto su pripremili svoje najjače oružje - "najkremastiji sladoled u mekanom briošu punom maslaca"
  • Koncept su predstavili pod nazivom Briocherie 2.0 i u njemu nude superkremasti soft-servce sladoled, još finiji brioche te hrpu toppinga i preljeva koje svatko može iskombinirati po svom ukusu

U veljači se u središtu Zagreba otvorilo vrlo zanimljivo mjesto za ljubitelje slatkog street fooda - Briocherie. Na adresi Bakačeva 5, pedesetak metara iznad Trga bana Jelačića, oduševili su Zagrepčane finim brioche pecivima punjenim talijanskim gelatom s raznim dodacima i okusima.

Life&style Voćne ledene lizalice Jamieja Olivera savršeno su osvježenje za nesnosne vrućine

U Briocheriji su se za ljeto odlučili posebno pripremiti pa su "ubacili u višu brzinu". Oni su ga nazvali "Briocherie 2.0", a predstavljaju ga kao - senzacionalni novi sladoled. Naime oni tvrde da je riječ o "najkremastijem sladoledu u ovom dijelu svijeta" i dodaju: "Časna pionirska, probajte u Briocherieu, sa ili bez brioša."

U novom konceptu Briocherie 2.0 nude ovo: "Superkremasti soft-serve sladoled, mekaniji brioche, više punjenja, manje peciva, sami birate premium toppinge i preljeve, bezbroj kombinacija. Cijena je 30 kuna ili 15 kuna za sladoled bez briochea."

Trenutačno ljetno radno vrijeme im je od 17 do 23 sata, a od toppinga u ponudi primjerice imaju Nutellu, Linoladu, Oreo, Smarties, KitKat, Gummy Bears, perece, piškote, Domaćice te preljeve od karamele, čokolade i jagode. 

Life&style aRoma sladoledi osvajaju obalu: Artizanski gelato jedinstvenih okusa zbog kojeg se stvaraju redovi

Posjeti Miss7.24sata.hr