Brad Pitt je postao vlasnik nove moderne vile u LA-u, zavirili smo u oazu prepunu boja i svjetla

Instagram
Vidi originalni članak
  • Brad Pitt je nedavno je prodao svoju raskošnu vilu koju je posjedovao tri desetljeća za 33 milijuna dolara
  • Sada se saznalo da je kuću slavnog glumca kupila Aileen Getty, bogata nasljednica 
  • Glumac je pak od nje 'pod račun' uzeo modernu kuću za 5,5 milijuna dolara, a nama se jako sviđa

Nasljednica iz bogate naftaške obitelji Aileen Getty nedavno je kupila imanje Brada Pitta vrijedno 33 milijuna dolara koje se nalazi u mirnoj, luksuznoj zajednici u istočnom dijelu Hollywood Hillsa u blizini Los Feliza. A pošto se slavnom glumcu svidio njezin prijašnji dom, po svemu sudeći ga je 'uzeo pod račun'. 

Life&style Brad Pitt prodao je luksuznu vilu koju je posjedovao čak 30 godina i koja ga veže za Angelinu Jolie

Dakle, u pravom showbiz stilu, njih su dvoje sudjelovali u 'trampi'. Getty je prodala svoju manju, modernu vilu u Los Felizu iz sredine stoljeća istoj osobi od koje je upravo kupila kuću vrijednu više milijuna dolara, a Pitt je navodno platio za tu kuću 5,5 milijuna dolara - lijepa zarada u odnosu na 4,1 milijun dolara koje je prvotno izdvojila bogatašica 2019. godine. 

Novi dom Brada Pitta izgrađen je 1960., godine, bogat je retro detaljima i dodacima iz sredine stoljeća, kao što su teraco podovi, konzolne strehe i stropovi s gredama. Obilje prozora u prostoru osigurava i raskoš prirodnog svjetla i pogled na rasprostranjeno zelenilo koje okružuje imanje. Kuća u obliku slova L od nekih 185 kvadratnih metara stambenog prostora ima tri spavaće sobe, a sve imaju upečatljive kobaltno plave tepihe. Glavna spavaća soba, kuhinja, glavna kupaonica i garderoba imaju odgovarajući ormarić po narudžbi u svijetloplavoj nijansi.

Terasa kuće pruža dovoljno mogućnosti za uživanje u prirodi, s tropskim pejzažom i pogledom na gradska svjetla. Dvorište ima bazen i terasu, kao i hidromasažnu kadu od sekvoje i samostojeću saunu smještenu među zelenilom.

Nova akvizicija pridonosi Pittovoj reputaciji arhitektonskog entuzijasta. Njegov portfelj uključuje povijesni D.L. James House u kalifornijskom području Carmel-by-the-Sea, koju je kupio prošle godine za 40 milijuna dolara i navodno je njegovo stalno prebivalište. 

Getty također ima dobro poznati portfelj nekretnina. Vlasnica je konjičkog kompleksa Mulholland Drive, seoske kuće u Malibuu, gradske kuće od cigle u New Yorku i, naravno, moderne kuće iz sredine stoljeća koja sada ipak pripada Pittu u Los Felizu.

Life&style Colin Farrell kupio je raskošnu rustikalnu vilu okruženu zelenilom, zavirili smo u nju i oduševili se

Posjeti Miss7.24sata.hr