Božićna filmska čarolija na ekranima koju jedva čekamo! Evo što ćemo vrlo brzo gledati na Netflixu

Netflix
Vidi originalni članak
  • Zagazili smo u blagdansku sezonu i uskoro će nas sasvim preplaviti sve čari najveselijeg dijela godine
  • Svojom ponudom ne zaostaje ni Netflix koji počinje s premijerama svojih božićnih filmova
  • Evo kojim se naslovima možeš počastiti dok se uživljavaš u, ove godine iščekivaniji no ikad, božićni duh

S prvim danima studenog službeno je počelo i odbrojavanje do mnogima najdražeg  blagdana - Božića! S obzirom na okolnosti tekuće godine, mnogi će se potruditi oko što življeg i raskošnijeg blagdanskog ugođaja kako bi nam se popravilo raspoloženje. U tome sigurno mogu pomoći i božićni filmski naslovi kojima će nas iznenaditi Netflix. Slobodno možeš računati na rastapajuće romantične komedije, vesele mjuzikle, animirane i bajkovite filmske minute koje će zadovoljiti tvoj blagdanski apetit. Evo koji naslovi te očekuju:

Life&style Dobra vijest! Netflix od danas možemo gledati s hrvatskim titlovima i sučeljem

Jingle Jangle: A Christmas Journey 

Premijera: 13. studenog

Radostan i šarmantan film koji je prepun šarenih i svjetlucajućih božićnih vizuala prava je poslastica za cijelu obitelj. Radnja prati tvorca igračaka koji, dugo vremena nakon što ga je izdao šegrt, sreću pronalazi u izradi igračaka za svoju unučicu. Zajedno će morati zaštiti svoj najveći izum od gramzljivog zlog šegrta. 

The Princess Switch: Switched Again

Premijera: 19. studenog

Ljubiteljice romantičnih filmova uživat će u nastavku filma ‘’The Princess Switch’’ iz 2018. u kojem je glavnu ulogu odigrala Vanessa Hudgens.  U nastavku priče, vojvotkinja Margareta neočekivano će zasjesti na prijestolje Montenara, a morat će se suočiti s brojnim izazovima. 

Alien Xmas

Premijera: 20. studenog

Animirani film omogućit će blagdanski užitak najmlađima, a teško će mu odoljeti i stariji. Kada izvanzemaljci pokušaju Zemlji ukrasti gravitaciju, planet će moći spasiti samo božićni duh i jedan mali izvanzemaljac X.

Dolly Parton’s Christmas on the Square

Premijera: 22. studenog

Američka glazbena diva Dolly Parton glavna je zvijezda Netflixovog novog božićnog filma u kojem su uloge ostvarili i Christine Branski, Jennifer Lewis i Treat Williams. Radnja filma 'Christmas on the Square' je priča o Regini Fuller, bogatoj ženi koja se nakon očeve smrti vraća u svoj mali grad kako bi sve deložirala i zemlju prodala za izgradnju trgovačkog centra - neposredno prije Božića.No, neće ići baš sve prema planu. 

Božićne radosti Uskoro stiže božićni film u kojem Dolly Parton glumi anđela - i zaplet nam se baš sviđa

The Christmas Chronicles: Part Two

Premijera: 25. studenog

U ovom zabavnom božićnom filmu u ulozi Djeda Božićnjaka ponovo će se naći Kurt Russell, a ovaj put uz svoju nevjenčanu suprugu Goldie Hawn kao Baku Mraz. Protagonisti filma imat će pune ruke posla kako bi spasili Božić, a ne sumnjamo kako će pri tom zabaviti i nasmijati sve generacije koji će se u vrijeme božićnih blagdana okupiti pred malim ekranima. 

Life&style Netflix izbacio trailer za božićnu filmsku poslasticu, a nasmijat će nas simpatičan glumački i privatni par

Angela’s Christmas Wish

Premijera: 1. prosinca

Animirani Netflixov film dirljiva je priča odlučnoj i hrabroj djevojčici koja pokušava okupiti obitelj baš za vrijeme blagdana. U božićnom ozračju ovaj film promiče I najvažnije vrijednosti poput obiteljskog zajedništva. 

Just Another Christmas

Premijera 3. prosinca

Božićna komedija garantira sigurnu zabavu, posebno ljubiteljima filma ‘’Beskrajan dan’’. Naime, kada nezgodno padne na sam Božić, Jorge će se probuditi zaglavljen u vremenskoj petlji koja će ga prisiliti na uvijek iznova proživljavanje Božića. Kao ne pretjeran obožavatelj blagdana kojeg mora iznova proživljavati svaki dan, Jorge se počinje preispitivati što mu je to zapravo važno

Posjeti Miss7.24sata.hr