Boje prirode za minimalističke interijere

Stručnjaci iz dizajnerskog studija Domenico Leonardi kreirali su topao i moderan prostor u neutralnim bojama.
Vidi originalni članak

Pitanje čitatelja

Trenutno sam u situaciji kada ne znam kako urediti svoj prostor kuhinje, dnevnog boravka i blagovaonice. Želim nešto moderno i minimalističko, ali opet toplo i ugodno te prozračno. Jednostavno ne znam gdje da počnem.

Domenico Leonardi odgovara

Prostor odlikuju velike staklene stijene koje daju mnogo dnevnog svjetla, ali nam ujedno i diktiraju raspored namještaja i opreme.
U prostor dnevnog boravka smjestili smo bijelu kožnu garnituru u ''L'' pozicioniranu prema zidu od crnog lacobel stakla na kojem se nalazi TV, a ispod njega kamin obložen u keramiku koja vjerno imitira drvo. Stolić je jednostavan, od crnog stakla dok futuristički akcent prostoru daje Artemidin luster iz kolekcije Pirce.

Kako bi se kuhinja stilski nadovezivala na dnevni boravak, izrađena je od bijelog medijapana visokog sjaja s ugradbenim aparatima. Na kuhinjskom otoku nalazi se sudoper ispred kojeg je crno lacobel staklo koje vizualno odvaja prostor kuhinje od dnevnog boravka, a osim dekorativne ima i zaštitnu funkciju.

U dogovoru s klijentom, prostor blagovanja proširili smo u dio koji je bio namijenjen kao dodatna soba, kako ne bismo nepotrebno 'zatrpali' prostor namještajem.

Zid je, kao i kamin, obložen u pločice koje imitiraju drvo kako bismo prostoru dali toplinu, dok je kao podna obloga korišten parket američkog oraha lakiran do visokog sjaja.

Ukoliko i vi imate prostor koji ne znate urediti, pošaljite nam opis s dimenzijama, visinom stropa i tlocrt prostorije na info@budi.in, a naši stručnjaci iz dizajnerskog studija Domenico Leonardi će se možda upravo vama potruditi pronaći idealno rješenje te kreirati 3D prikaz sobe.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr