Bogataši traže par koji će im voditi rezidenciju na Bahamima za 63 tisuće kn mjesečno, a plaćaju se i prekovremeni

Shutterstock Bahami
Vidi originalni članak
  • Posao na Bahamima od ponedjeljka do petka, od 8 pa do 17 sati, za 753 tisuće kuna godišnje? Zvuči ti idilično?
  • Imućni poslodavci s Floride traže par koji bi održavao kućanstvo na njihovom privatnom otoku na Bahamima
  • No, nije da neće biti posla - u pitanju su četiri kuće, jer je uz rezidencije na Bahamima uključeno i imanje u matičnom gradu poslodavaca, Naplesu na Floridi

Mnogi na listu svojih želja stavljaju i posjet nekom egzotičnom otočju poput, recimo, Bahama. Baš u taj otočni raj s bijelim pješčanim plažama i azurno plavim morem dobrodošao je par koji bi pi tom za boravak dobivao i novčanu naknadu. Naravno, stvari nisu tako jednostavne, jer potrebno ipak i zasukati rukave. 

Life&style Posao iz snova: Traže ljude koji bi svako popodne spavali za 9000 kuna, a mogu se prijaviti i Hrvati!

Naime, imućna obitelj s Floride traži par za boravak na privatnom otoku kako bi održavali njihovo kućanstvo.

Poželjno je da kandidati imaju prethodnog iskustava s vođenjem i održavanjem kućanstva. Ako dobiju posao iz snova, očekuje ih godišnja plaća od 120.000 dolara, odnosno oko 753.000 kuna.

Osim toga bogati poslodavci posjeduju i imanje u Naplesu na Floridi o kojem bi se također trebalo povremeno brinuti, a troškove  putovanja iz jedne rezidencije u drugu također financira poslodavac. 

Posao iz snova! Sjediš doma na kauču i razgledavaš online - a po svakom mjestu dobiješ 220 eura

Budućim zaposlenicima je osiguran i besplatan smještaj i puno zdravstveno osiguranje

Angažman uključuje održavanje četiri kuće na privatnom otoku i na imanju obitelji na Floridi, ali samo radnim danima, od 8 do 17 sati. Ako bude potrebe za prekovremenim radnim satima vikendom, poslodavac se obvezuje da će financijski pokriti iste. 

‘’Ovo je uistinu jedinstvena prilika. Toliko da su nam klijenti u šali rekli da bi se i sami prijavili za tu poziciju da mogu’’, rekla je Lucy Challenger, šefica agencije za zapošljavanje Polo & Tweed te dodala kako prijave na oglas za posao  pristižu u velikom broju otkako su ga objavili na službenoj stranici 28. travnja.

Zaista zvuči kao posao iz snova, ipak samo za sretnike koji imaju dozvolu za rad u SAD-u.

Posjeti Miss7.24sata.hr