Birkin torbica, Burberry baloner, Rolex... LEGO setovi dizajnerskih stvarčica su fantastični, samo je jedan problem

Instagram @thegestron Lego dizajnerski set
Vidi originalni članak
  • Što bi se dogodilo kad bi se LEGO udružio s dizajnerima luksuzne robe?
  • Upravo to se pitao Instagram korisnik @thegestreon, koji je na svom profilu objavio fenomenalne fotke LEGO setova dizajnerskih komada 
  • Nažalost, riječ je fotografijama koje je generirala umjetna inteligencija (UI)  

Hermes, Birkin, Ralph Lauren i niz drugih dizajnerskih marki u obliku LEGO kockica? Zvuči fantastično! Visokokvalitetni LEGO setovi počeli su se pojavljivati na Instagramu na stranicama kao što je @thegestron ili @brick4world. Na prvi pogled te fotke izgledaju kao pravi setovi. Kad sam vidjela prve, srce mi je zaigralo: „Joj, taj set sigurno kupujem!“ Nekoliko sekundi kasnije pročitala sam post i shvatila da je to model sastavljen od digitalnih 'komada' koji izgleda kao LEGO, tj. UI je kreirala sve te poželjne setove.

Umjesto kockica, pikseli

Umjetna inteligencija ima moć stvoriti slike koje izgledaju blisko pravim LEGO setovima  - ako ne gledaš i ne čitaš pažljivo—samo će biti bolje... ili gore, ovisno o tvom razmišljanju o umjetnoj inteligenciji. 

Iskorištavanjem algoritama dubokog učenja i golemih biblioteka LEGO i ne-LEGO slika, programi mogu generirati beskrajnu ponudu prilagođenih konstrukcija u LEGO stilu. 

Jedna od najznačajnijih prednosti LEGO kreacije pokretane umjetnom inteligencijom je njegova sposobnost da potakne kreativnost, kako za kreativne ljude tako i za one koji možda nisu vješti u stvaranju ideja. 

Life&style Zimski odmor s dizajnerskim potpisom: Louis Vuitton je predstavio luksuzni vodič za zimovališta

LEGO je uvijek bio više od puke gradnje; to je platforma za maštu i inovaciju. Dizajnerski programi umjetne inteligencije pružaju mnoštvo ideja i dizajna, izazivajući kreativnu vatru među pojedincima koji su se možda borili da osmisle svoje jedinstvene LEGO koncepte. To može biti način brze izrade prototipa za ubrzanje procesa razvoja. 

I, naravno, što bismo od srca željeli, da ovo inspirira LEGO kreatore te da doista proizvedu neku od ovih torbica, satova, cipela i sličnih dizajnerskih komada, jer baš su fora… 

Moda Najskuplje Birkin torbe na svijetu: koštaju kao stan, optočene su dijamantima i izrađene od egzotične kože

Posjeti Miss7.24sata.hr