Baš Naš festival se vraća! Posebno izdanje Tasty Affair servirat će nam i kulinarske i glazbene poslastice

Baš Naš festival Foto: Baš Naš festival
Vidi originalni članak
  • Uz Baš Naš festival navikli smo dočekivati ljeto, a sada ćemo po prvi puta uz ovaj festival imati priliku i ispratiti ga
  • Baš Naš Tasty Affair novo je i posebno izdanje koje na Bundeku kreće 31. kolovoza i trajat će sve do 17. rujna, a i ovoga nas puta čeka bogati gastro i glazbeni program
  • Očekuje nas putovanje oko svijeta u režiji naših najpoznatijih kuhara koji će ovom prilikom predstaviti pet različitih koncepata hrane, a naći će se tu i 50 osvježavajućih koktela koji će upotpuniti i zaokružiti street food iskustvo

Sigurni smo da ima onih sretnika koji tek ovih dana kreću na zasluženi i željno iščekivani godišnji odmor, no za veliku većinu nas, sezona odmora polagano stiže svom kraju. Koliko god nas povratak u svakodnevicu rastužuje, moramo priznati da je puno lakše preživjeti ga uz odlična događanja na otvorenom, u još uvijek toplim, ali ne prevrućim večerima, a uz Špancirfest koji je već otvorio svoja vrata, posebno nas raduje novo, posebno izdanje Baš Naš festivala koje kreće 31. kolovoza. 

Po prvi puta otkako ovaj festival uz koji obožavamo dočekivati ljeto postoji, imat ćemo priliku s njim se i oprostiti od ljeta, i to u društvu najukusnijih kulinarskih i glazbenih poslastica. I ovo će izdanje biti smješteno na Bundek, trajat će sve do 17. rujna, a tijekom 18 dana očekuje nas kao i uvijek bogat program.

Life&style Najbolja zabava za kraj ljeta. Gdje? Na Špancirfestu!

Ono po čemu je Tasty Affair izdanje posebno i čemu i duguje svoje ime je predstavljanje 5 različitih koncepata hrane u suradnji s našim najpoznatijim kuharima koji će još jednom pokazati svoju kulinarsku stručnost i kreativnost te nas ponovno osvojiti zanimljivim kombinacijama okusa i neponovljivim gurmanskim iskustvima među kojima će baš svako nepce pronaći nešto po svom ukusu. 

Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Mario Mandarić, Vid Nikolić i Stjepan Vukadin osmislili su raznovrsne okuse i kombinacije koje će sve posjetitelje odvesti na put oko svijeta, a Hrvoje Rihtarić osmislio je čak 50 različitih osvježavajućih koktela koji će upotpuniti i zaokružiti street food iskustvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baš Naš (@bas__nas)

Ovaj je festival od prvog dana poznat i po nezaobilaznom odličnom glazbenom programu, a lineup ni ovoga put neće nikoga razočarati. Svakog dana festivala posjetitelje očekuju DJ nastupi, ali i posebni partyji i koncerti brojnih bendova. Novu će sezonu uz latino ritmove otvoriti Cubismo, a zabavljat će nas i Psihomodo pop, Elemental. Uz to, čeka nas i Taking The Trash Out party naoružan najboljim domaćim hitovima te Kvart priča party s najvećim domaćim i stranim hip hop hitovima. 

Kako poručuju organizatori, u uvijek posebnom ambijentu prekrasnog Bundeka i uz pogled na omiljeno jezero, posjetitelji će ponovno pronaći jedinstveno mjesto za dnevno druženje, uživanje u odličnoj gastronomskoj ponudi, ali i provođenje opuštenih večeri na otvorenom uz najbolje društvo i bogati glazbeni program.

Sve detalje o programu i radnom vremenu možemo pronaći na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.

Life&style Od gastronomije do interijera koji opijaju ljepotom, sutivanski Lemongarden naša je vizija mediteranskog raja

Posjeti Miss7.24sata.hr