Baci pogled na raskošnu kuću Piercea Brosnana u Malibuu! Prodaje se za 100 milijuna dolara

.toptenrealestatedeals.com
Vidi originalni članak
  • Elegantni dom zvijezde filma Mamma Mia te bivšeg Jamesa Bonda, Piercea Brosnana, smjestio se na 35 metara od obale oceana u Malibuu u Kaliforniji 
  • Ako imaš sitnicu od 100 milijuna dolara, možeš ga kupiti! 
  • Baci oko kako izgleda ova fenomenalna vila

Egzotično imanje nadahnuto Tajlandom, poznato i kao "Kuća orhideja", izgradili su Brosnan i supruga Kelly Shaye Smith davne 2000. godine, ali proveli su cijelo desetljeće dovršavajući ga prema svojim strogim standardima. Konačni proizvod je gotovo 13.000 četvornih metara promišljenih izgleda, čistih linija i zapanjujućih pogleda.

Zašto ne krenuti u obilazak? Zvijezda filma "Umri drugi dan", Pierce Brosnan, izgleda da je svoj elegantni i moderni ukus odabrao u svoja četiri filma kao dobro uhodani špijun James Bond. Kuća orhideja ima određeni egzotični utjecaj i izvrstan je primjer kako se arhitektura u zatvorenom i na otvorenom treba koristiti kako bi se maksimizirao prostor, tako i kao umjetnička forma.

Tehnički složena, ne baš jednostavna kuća, zbog dvokatne gostinjske kuće na imanju, prepuna je sadržaja za stanovnike i sretne goste.

Domovi poznatih Zaviri u luksuzno zadnje koje je Cher sama uredila: sad se prodaje za 150 milijuna kuna

Glavna kuća ima pet spavaćih soba i četrnaest kupaonica idealnih za tuširanje nakon kupanja u moru. U zatvorenom se također nalazi blagovaonica i kuhinja, obje s kaminima za prohladne večeri, kao i batlerova ostava.

Prikladno za filmsku zvijezdu, tu je naravno i kućno kino s vlastitim barom za protresene (a ne promiješane) martinije.

Glavni apartman pravi je dragulj u domu sa svojim kupaonicama, garderobama i još dva kamina, kao i velikom terasom za uživanje u zadivljujućem pogledu na more.

Domovi poznatih Jon Bon Jovi prodaje luksuzno imanje koje izgleda kao raskošni dvorac - pogledaj kako ga je uredio

Još jedno krilo nudi teretanu, saunu, parnu kupku, bazen za ronjenje, pa čak i japansku kadu.

Ispred gostinjske kuće nalazi se još jedan iznenađujući dodatak - bazen sa slanom vodom. Uređenje okoliša oko tog dijela te ostatka posjeda nastavlja tropski, primorski osjećaj, uz palme i egzotično cvijeće.

Premda zabave možda nisu baš tako raskalašene kao one u filmovima Mamma Mia, ovo je savršen dom za zabavu. Velik dio ostakljenja od poda do stropa potpuno se otvara, kako bi se omogućio slobodan protok gostiju. 

Domovi slavnih Pogledaj ovu nevjerojatnu raskoš! Obame kupili vilu s golemim imanjem na čarobnoj lokaciji

Posjeti Miss7.24sata.hr