Aparati za vrhunski okus kave

Velik broj ljudi ne može zamisliti dan bez šalice omiljenog crnog napitka. Aparati za kavu koje je lansirao Miele mogu pripremiti čak nekoliko vrsta popularnog pića.
Vidi originalni članak

Pomoću modela CM6100 i CM6300 Miele aparata za kavu mogu se pripremiti espresso, cappuccino i latte macchiato i to samo jednim pritiskom na tipku. Ti se aparati vrlo lako čiste, a krasi ih i vrhunski dizajn. Posebnost novih samostojećih aparata za kavu  je "One Touch“ pripremanje napitaka za dvoje. Samo jednim pritiskom na tipku može se brzo i jednostavno pripremiti dva napitka za zajedničko uživanje u kavi .

Novi modeli samostojećih aparata za kavu opremljeni su vrhunskom tehnologijom „AromaticSystem“ koja brine da se vrela voda pod pritiskom i kava što bolje prožimaju i tako sačuvaju što intenzivniju aromu. Samo model CM 6300 nudi opciju memoriranja vrste napitaka i njihovih individualnih postavki aparata za do 4 korisnika. Pripremanje i izbor napitaka  izuzetno je jednostavno jer svaki od napitaka ima svoj simbol na upravljačkoj ploči.

Ako želite pripremiti dva ista napitka uz izbor vrste napitka, potrebno je stisnuti još i dodatni „One touch for 2“ gumb. Korisnik može samostalno podešavati finoću mljevenja kave, količinu kave, količinu i temperaturu vode te jačinu pare. Upravljačka ploča TFT Display ima crnu podlogu, a sve funkcije se ispisuju bijelim slovima i simbolima. Tu vrstu upravljanja Miele naziva DirectSensor i koriste ga i svi ugradbeni aparati nove linije kućanskih aparata Generation 6000. Odmah nakon automatskog gašenja aparata počinje čišćenje cijevi za mlijeko i nastavka za  cappuccino. Takvo čišćenje moguće je pokrenuti i ručno.

Cijev za mlijeko se odvoji od posude za mlijeko i ubaci u posudu za kapanje. Cijev se zatim ispere prvo s vodom, a zatim se kroz nju pusti para. Naravno, jedinica za kuhanje kave može se ukloniti s aparata i  očistiti toplom vodom. Svi odvojivi dijelovi aparata predviđeni su za pranje u perilici posuđa.

Ovi aparati dostupni su u bojama Obsidian crnoj i lotos bijeloj boji. Vrhunski model CM6300 se razlikuje od modela CM6100 po tome da je na njemu moguće programirati do 4 različita korisnička profila, opremljen je sa posudom za mlijeko od nehrđajućeg čelika, površinom za grijanje šalica, ima dodatno osvijetljenu upravljačku ploču i područje pripreme napitaka, ima dodatnu funkciju za vruću vodu i korisnika upozorava zvukom.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr