Anketa je gotova, a znamo i kojih će pet dobitnica uživati na nagradnim putovanjima. Jesi li među njima?

Vidi originalni članak
  • Miss7 dodjeljuje Woman’s Choice nagrade brendovima koje su žene odabrale kao njima najdraže
  • Pet sretnih čitateljica koje su ispunile anketu i otkrile nam svoje top brendove nagradili smo atraktivnim putnim aranžmanima Megabona 
  • Oduševljene dobitnice nagrade ispričale su nam koga će povesti sa sobom i što očekuju od putovanja

Brendovima koje su žene odabrale kao njima nadraže i ove godine dodjeljujemo Woman's Choice nagrade. No, vrijedni angažman naših čitateljica koje su ispunile anketu o svojim top brendovima, ove godine smo i ekskluzivno odlučili nagraditi putnim aranžmanima u suradnji s Megabonom, ovogodišnjim partnerom nagradnog natječaja.

Veliko istraživanje koje rezultiralo informacijama o omiljenim brendovima u raznim segmentima života je gotovo, a mi s radošću objavljujemo imena najsretnijih pet čitateljica koje će s pratnjom otputovati na jednu od pet top destinacija. Veselje i uzbuđenje dobitnica uistinu je ispunilo naša srca zbog čega nam ovogodišnje nagrade Woman's Choice još značajnije.

Sandra putuje u predivni Egipat

All-inclusive tjedno putovanje u predivni Egipat osvojila je Sandra Batur! Ona je, nakon što smo joj telefonski javili da je osvojila put u Egipat, skočila od oduševljenja, a trenutno joj je glavna briga kupnja novog kupaćeg kostima kako bi se pripremila za putovanje. 

Radost oko odlaska u Egipat, destinaciju koju još nije posjetila ali joj je jako zanimljiva, Sandra je srčano opisala u prigodnoj pjesmici.

'' Želim ići u Egipat! Kulturu njihovu ispitati, stres s lica izbrisati. Anketu ću ispisati i lovu neću spiskati. U resortu ću spati, prijatelje ću zvati. Svaki dan more ću slikati, dok muž će me grijati. Oj Egipat!'', napisala je Sandra. 

Poklon wellness odmor u Termama Čatež

Dva noćenja s pratnjom u popularnom Hotelu Terme koji se nalazi u sklopu Terma Čatež osvojila je studentica Petra Koljnrekaj koja će nagradu pokloniti roditeljima za proslavu 25. godišnjice braka. Petra koja je glasala za svoje omiljene brendove presretna je što će svojim roditeljima na ovaj način omogućiti poklon kakav zaslužuju - relaksirajući odmor u nadaleko poznatom odmaralištu. 

''Nisam mogla vjerovati da sam osvojila nagradu, jako sam sretna što će moji roditelji otići na opuštajući wellness vikend'', izjavila je Petra. 

U Terme Tuhelj Ana vodi mamu

Na trodnevni wellness odmor u Termama Tuhelj, uz dva noćenja u hotelu Well 4* ići će Ana Bajac, a sa sobom će povesti majku kako bi joj zahvalila za sve što joj je omogućila.  

''Ona je ta koja mi je pružila podršku i rame za plakanje kada je bilo potrebno. Ona mi je sve u životu i uzor da kad je najgore treba se boriti i biti uporan i sve će doći na svoje'', izjavila je Ana koja je najzanimljiviji dio ankete bio odabir najboljih proizvoda za njegu i zdrava prehrana.

Maribor za nezaboravno sestrinsko iskustvo

Trodnevno wellness iskustvo u hotelu Habakuk u Mariboru, uz dva noćenja, uistinu je razveselilo Nikolinu Matulj koja će u na ovoj top destinaciji uživati sa svojom sestrom. Oduševljenje zajedničkim putovanjem Nikolina je pretočila u stihove. 

''Povela bih sa sobom moju seku zato jer: Meni je jako važna i za mene uvijek snažna. Volim je najviše na svijetu, a sprema najljepšu pitu! Potpora mi je prava, ona ne bi zgazila ni mrava. Uvijek je tu kad treba i to nije obična rima. Savjet️ njen zlata vrijedi, uz nju osmijeh nikad ne blijedi'', iskrena je bila Nikolina. 

Kranjska Gora za stvaranje novih uspomena

Trodnevni wellness odmor, uz dva noćenja u Best Western Hotelu, Kranjska gora omogućit će samohranoj majci Sanji Brezni Blažunaj nezaboravne trenutke sa sinom, odličnim studentom. 

''Želi svom sinu priuštiti lijepo putovanje, koji je student i ima odlične ocjene te zaslužuje nagradu.'', rekla je Sanja kojoj se Kranjska Gora sviđa i zbog blizine te pogodnosti destinacije. 

Sandra, Petra, Ana, Nikolina i Sanja bile su najsretnije među našom ciljanom skupinom od 20 do 55 godina, a koje su dale i svoj glas o proizvodima i brendovima koje vole. Sudionice su anketirane o različitim aspektima života, navikama, stavovima, proizvodima koje kupuju, markama koje su zadobile njihovo povjerenje, kako raspodjeljuju svoj novac i općenito potrošačkoj kulturi žena, a na osnovu rezultata dodijelit ćemo Woman's Choice nagrade brendovima koje su žene odabrale kao njima najdraže. 

Čestitamo dobitnicama i zahvaljujemo svim našim čitateljicama koje su svojim glasom dale vrijednost našoj anketi. 

Posjeti Miss7.24sata.hr