Ako vam treba bijeg od gradske gužve, znamo odlično mjesto!

Bellucci Coffee & Wine bar
Zagrebački Višnjevac 4 krije Bellucci Coffee & Wine bar koji će vas osvojiti na prvu, vjerujte nam!
Vidi originalni članak

Vrhunska vina (za koja nećete morati potrošiti cijelo bogatstvo), fina kava, kolači i slani zalogaji od kojih ćete poželjeti repete, sve to se krije na zagrebačkoj Trešnjevci. 

Nedavno otvoreni Bellucci Coffee & Wine bar već ima svoju vjernu publiku, a kako i ne bi, kad će oduševiti sve one koji ne vole gradske gužve, posebno tijekom ljeta, žele mir i mjesto u hladu... Još i kad ogladne, na pravom su mjestu! 

Za uređenje interijera bila je zadužena arhitektica Matilda Marelja, a kad prvi put uđete unutra, vjerujte nam, nećete htjeti izaći. Bez puno kiča, a opet s dovoljno detalja, Bellucci u sekundi postaje drugi dom! 

U moru novih chic mjesta koja su se otvorila u Zagrebu, Bellucci se definitivno ističe time što odlično izgleda, nudi dobre proizvode, a pritom nisu skupi! Na to uopće nismo navikli, pa im je to još jedan plus! 

Ako vam to nije dovoljno, nude i glazbene večeri, a jedna takva održana je nedavno. Uz zvukove gitare prepuna terasa uživala je u gotovo ljetnoj večeri. Već se zamišljamo kako svaki slobodan trenutak provodimo tamo...

Nismo sigurni bismo li vam trebali dati još koji razlog da posjetite ovo cool mjesto... Mislimo da ne! Vidimo se u Bellucciju!

PS. Čak je i ime zvučno! :)

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr