Ako ste mislili da je +4 najgora UNO karta, stigla je nova verzija popularne igre, opakija nego ikada

Amazon Foto: Amazon, UNO Show ‘em No Mercy (22,83 eura)
Vidi originalni članak
  • Unatoč tome što nas je dominacija tehnologije odvojila od velikog broja nekoć omiljenih načina zabave, društvene igre i dalje plivaju iznad površine 
  • Naime, u trenucima kada ne znamo što bismo radili ili se je okupilo veće društvo - kartaške igre uvijek su nepogrješivo dobra opcija
  • Tim više ako su u pitanju kultne igre, a UNO definitivno spada u tu kategoriju

Bez obzira na to koliko imaš godina, sigurni smo da znaš i voliš igrati UNO. Ova zabavna igra s bezbroj mogućnosti preokreta već je desetljećima omiljeni odabir, a nerijetko i povod svađa. Naravno, malo se šalimo, ali kako kažu – u svakoj šali pola istine.

Jedan od najvećih problema ove igre su različite interpretacije pravila. Tako svako društvo u većini slučajeva ima svoju, modificiranu verziju koje se slijepo drži i malo tko zapravo zna prava pravila. Kao da to sve nije bilo dovoljno, nedavno je predstavljena nova verzija ove popularne društvene igre pod imenom UNO Show ‘Em No Mercy.  

Već samo ime ne sluti na dobro, a to potvrđuje i činjenica da su neki od noviteta +6 i +10 karte. Nemilosrdna verzija UNA uključuje i veći broj karata koje mijenjaju smjer igre ili pak karte sa suigračima. Show ‘Em No Mercy je karta po kojoj je nova verzija dobila ime, a koja ti prijeti s izbacivanjem iz igre imaš li kod sebe 25 ili više karata.

Life&style Partija u kojoj imamo sve adute: Jacquemus je predstavio igraće karte "na torbice", ali i božićne ukrase

Tu je i novo pravilo da se karte moraju vući sve dok ne dobiješ onu koju možeš baciti, a prašinu je, osim + desetke, podigla je Wild Color Roulette karta. Naime, radi se o karti koja od prvog sljedećeg igrača traži da odabere boju i izvlači iz špila sve dok istu ne dobije. Ovo nije tako strašno ako ti se posreći, ali svi znamo da u UNU to nerijetko nije tako. 

Posjeti Miss7.24sata.hr