Ako si i ti jedna od onih koji stalno zapinju nožnim prstom o namještaj, imamo rješenje!

www.unnecessaryinventions.com
Vidi originalni članak
  • Svatko od nas je barem jednom zapeo nožnim prstom o namještaj i dobro zna kakva je to bol 
  • Rješenje su mini žute zaštitne kacige koje se stavljaju na nožni palac, izgledaju kao one koje se nose na gradilištu
  • Amerikanac Matt Benedetto stoji iza projekta 'Unnecessary Inventions' za koji je smislio i ovo pomagalo

Na Internetu nije problem naići na mnoge beskorisne stvari koje nam izgledaju smiješno, ali i one inovativne ideje za koje svaki put pomislimo ''zašto ih već dosad netko nije proizveo''. Amerikanac Matt Benedetto je zato osmislio projekt koji se naziva 'Unnecessary Inventions', odnosno nepotrebni izumi te u sklopu njega predstavlja proizvode ''koji rješavaju probleme koji stvarno ne postoje stvaranjem proizvoda koje zapravo nitko ne traži'.

Životinjsko carstvo Ovo je najdirljivije što ćeš danas vidjeti! Beba koala dobila je minijaturni gips nakon pada sa stabla

Jedan od takvih proizvoda je zaštitna kapa za nožne prste koja ih štiti od udaraca u namještaj, a video ovih izmišljenih proizvoda je postao viralan. 

Radi se o žutim zaštitnim kacigama koje smo navikli viđati po gradilištima, a u ovom slučaju se stavljaju kao kapica na nožni palac te tako čine graničnik do kuda možeš stati da se ne udariš te štite od zapinjanja o namještaj što se barem jednom dogodilo svima nama.

Love&Sex Ova neobična ljubavna priča postala je veliki hit na internetu

Teško da bi se itko od nas sjetio staviti ovu kapicu na nožni palac, no pitanje je dana kad će ovako neki proizvod doći u trgovine. Iako su mnogi komentirali da bi bilo bolje da je osmišljena kaciga za mali prst na nozi, jer realno ipak najviše njime zapinjemo, ne isključujemo da će netko i takvu kacigu proizvesti. Ovako nam samo ostaje da se zabavljamo i zamišljamo da imamo kacigu na prstima. 

Posjeti Miss7.24sata.hr