Advent na terasi hotela A'mare novo je hit mjesto u Zadru

Instagram @lela.design
Vidi originalni članak

Dok blagdansko razdoblje osvjetljava Zadar, na adventskom nebu pojavila se nova zvijezda - advent na terasi hotela A'mare. Prošle subote, 25. studenog, obilježen je značajan trenutak kada je A'mare proslavio svoj prvi rođendan pokretanjem vlastite adventske proslave, omotavajući nas u toplinu blagdanskog veselja i kulinarskih užitaka.

Ulazak na terasu osjećao se kao ulazak u bajku, s dražesnim figurama orašara, stotinu lampica i kuglica, toplim mirisom kuhanog vina i gina, te atmosferom koja vrvi blagdanskim uzbuđenjem. 

Chef Ivan Tartaro je na stol donio niz gastronomskih delicija: od sporo kuhanih goveđih obraza u brioche pecivu s BBQ umakom i coleslawom, do jedinstvene kombinacije kobasice s džemom od poriluka i senfom, te ukusnih njoka u umaku od bundeve, grana padanom i emulzijom bučinog ulja i rižinog octa - svako jelo bilo je melodija okusa, savršeno hvatajući bit sezone.

Inicijativa A'marea da otvori svoju terasu za adventsku proslavu više je od sezonskog događaja. To je znak zahvale lokalnoj zajednici, proslava lokalnih okusa i prikaz kulinarske umjetnosti. Dok su svjetla titrala i smijeh odzvanjao, bilo je jasno da je ovo više od običnog događaja - to je bila proslava zajedništva, dobre hrane i duha sezone.

Advent u A'mareu će nas grijati sve do 6. siječnja. Dakle, ako tražite mjesto gdje se kulinarska izvrsnost susreće s blagdanskim veseljem, ne tražite dalje. Pratite A'mare na Instagramu i Facebooku za više informacija o ovoj čarobnoj adventskoj avanturi.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr