7 znakova koji pokazuju da očajnički trebaš izlazak s frendicama

shutterstock Znakovi koji otkrivaju da moraš izići s prijateljicama
Vidi originalni članak
  • Ženska druženja su nešto posebno za nas, bez obzira radi li se brzoj kavi, odlasku u šoping ili cjelovečernjem čavrljanju 
  • Znanstveno je dokazano da druženje s prijateljicama ima i zdravstvene benefite, odnosno, smanjuje stres
  • Ako primijetiš neki od ovih sedam znakova, očito je vrijeme za druženje s frendicama

Puno je razloga da se redovito viđaš s prijateljicama. Ali, postoje određeni znakovi koji ti govore da ti je upravo sada očajnički potreban izlazak s frendicama. Evo sedam glavnih simptoma...

1. Stres u vezi

Stalno si u nekom stresu s partnerom i čini ti se da ćeš puknuti? Onda  bi se hitno trebala riješiti svojih frustracija. To najbolje funkcionira s onima koji će ti dopustiti da vičeš i psuješ. Osim toga, prijatelji te također mogu brzo spustiti na zemlju i pokazati ti je li to doista tako dramatično kako se tebi čini.

via GIPHY

2. Palo ti je samopoštovanje

Bilo da samo imaš loš dan, imaš PMS ili prolaziš kroz krizu, tvoje frendice su izvrsne u ponovnom jačanju ega. Naime, one znaju sve tvoje prednosti i snage te znaju da si sjajna osoba, čak i ako to trenutačno ne vidiš.

3. Svakodnevno sivilo

Osjećaš se zarobljena između posla, kućanstva, djece i kolega? Onda si priušti večer samo za sebe sa svojim curama. Malo čokolade, malo ogovaranja, fina pića, smijeh i TV trash. Teško da postoji bolji bijeg od svakodnevice ako kratko putovanje nije moguće. Samo uživaj u životima drugih i dobro se zabavi. Živjela!

via GIPHY

4. Imaš potrebu za razgovorom

PMS, seks, maštarije, seks igračke, mjesečnice... Teme o kojima baš i ne razgovaraš u restoranu uz pizzu, ali pričaš o tome sa svojim najboljim prijateljicama. Ako to još nisi napravila, usudi se! Iznenadit ćeš se kako je to dobar osjećaj.

OZBILJNO? "Zločeste" prijateljice koje nemaju dlaku na jeziku su najbolje prijateljice, kaže znanost

5. Utezi na ramenima

Čezneš za bezbrižnim vremenima tinejdžerskih godina? Kad ništa nije bilo tako teško i svaka odluka nije imala toliku težinu? Onda nema ništa bolje nego gledati stare snimke ili serije sa svojim prijateljicama i otputovati u bivšu sebe barem na jedan dan. Naravno da to možeš napraviti i sama, ali s drugima je puno zabavnije.

via GIPHY

6. Imaš planove, ali se ne usuđuješ ostvariti ih

Bilo da je riječ o profesionalnim promjenama ili pak privatnima, neke su odluke prilično teške, a uskočiti u dubinu nije uvijek baš tako lako. Onda ti je hitno potreban poticaj onih koji čvrsto vjeruju u tebe i ponovno će osvijestiti tvoju snagu.

Novi dating trend: e, pa odsad na prvi spoj vodiš i najbolju prijateljicu

7. Plače ti se

Ima dana kada nas ujutro pecka iza očiju, a knedla zaglavi u grlu. Ponekad postoje razlozi, ali ponekad i ne postoje. Ali jedno je jasno: suze žele izaći. A ponekad ti treba i netko tko će te tješiti...

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr