7 stvari koje praktične (i uvijek dotjerane) žene obavezno imaju u torbici

Instagram @carpisa
Vidi originalni članak
  • Novčanik, mobitel i ključevi – te tri stvari ne smiju nedostajati u ženskoj torbici
  • Međutim, mnoge žene otkrivaju da to ni približno nije sve! 
  • Pogledaj kojih sedam stvari bi se trebalo naći i u tvojoj torbici 

Žene kojima je stalo da uvijek budu besprijekorno uređene imaju i uvijek besprijekorno „uređenu“ torbicu koju nose sa sobom. Otkrit ćemo ti kojih sedam stvari nose fashionistice u svojim lijepim torbicama. 

1. Zdrave grickalice 

Kao što sve mi to znamo, u svakoj od nas se krije mala ljubiteljica grickalica. Zato bi svaka žena trebala imati nešto za međuobrok u svojoj torbici. To ne mora biti čokoladica. Zdrave grickalice poput orašastih plodova, sušenog voća ili musli pločica ukusna su alternativa, a ujedno opskrbljuju tijelo vrijednim tvarima i daju nam energiju. 

2. Osvježivač 

Ne, nije riječ o vlažnim maramicama, nego o spreju za osvježenje lica. Navlažit će tvoju kožu i držati je vlažnom do 12 sati! 

3. Beauty torbica

Mala kozmetička torbica je srce svake ženske torbice. U njoj nikako ne smiju nedostajati omiljeni ruž za usne i kompaktni puder. Korektor, mini sprej za kosu, turpijica za nokte i flaster također su dobrodošli i korisni. Dodaj k tome još i malo pakiranje parfema.

Novi modeli Prošivene torbice su trend sezone, dolaze u različitim veličinama, a mi imamo najljepše modele

4. Ogledalce, ogledalce 

Jesu li frizura i make up na mjestu? Je li ti možda zapeo ostatak hrane među zubima? Malo ogledalo iz torbice može ti pomoći da odgovoriš na ta i slična pitanja. Najbolje je još ubaciti i četku ili češalj. 

5. Tri bočice 

Dezodorans, miris i dezinfekcijsko sredstvo! Zašto ti trebaju te stvari? Zato jer su važne! Nakon napornog dana ili pogrešnog outfita dezodorans može napraviti čudo. Nakon popodnevne stanke mirišeš po restoranu ili kafiću? Živio parfem! A to da treba imati dezinfekcijsko sredstvo, to je valjda svima jasno. 

6. Voda 

Ako puno hodaš naokolo, sigurno često zaboraviš popiti čašu vode. Zato bi trebala u torbici imati bočicu vode, a osobito ako patiš od glavobolje. 

7. Tamponi/ulošci 

Naravno da znaš kad su ti oni dani u mjesecu. Međutim, znaš da ponekad to i nije pouzdano – zbog stresa, zaboravljivosti ili nekog drugog razloga. U takvim slučajevima je jako dobro imati u torbici nekoliko tampona ili uložaka. 

Moda Zadranke i Splićanke su pokazale kako su torbe s remenom u struku i dalje jedan od popularnijih modela

Posjeti Miss7.24sata.hr