7 stvari koje o tebi zna samo tvoja najbolja prijateljica - i nitko drugi

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Ha, najbolja prijateljica! Ona je ta osoba s kojom se najviše smiješ, plačeš, svađaš i sve možeš dijeliti 
  • Bez obzira na sve – ona te nikada neće napustiti 
  • Pa čak niti ako zna ovih sedam stvari o tebi…

Život bez najbolje prijateljice bio bi poput kina bez kokica, ljeta bez sunca, pomfrita bez kečapa ili sporta bez znoja: besmislen i tužan. Ona je naša partnerica u zločinu, osoba koja nas oraspoloži kad je sve glupo ili drži nam glavu kada nam je zlo. Naravno, ona je osoba koja zna više o nama od drugih – i bila je s nama u situacijama koje inače nikome ne bismo priznale. 

1. Zna kako podnosiš ljubavne jade 

Svejedno patiš li od boli zbog prekida veze ili imaš problema u braku – tvoja najbolja frendica je ona koja će jesti sladoled s tobom te gledati srceparajuće ljubavne filmove – ili će otići s tobom u teretanu ispucati sav jad. 

2. Zna da voliš trač 

Tračerica? Ma ne, ti nisi tračerica! Nikada nećeš nekoga ogovarati – osim ako je tvoja najbolja prijateljica jedina osoba koja sluša…

3. Zna zbog koji si svojih „problematičnih zona“ najnesigurnija 

Kao moderna, snažna i samosvjesna žena znaš da nema idealnog tijela ili pravih problematičnih zona. A tvoja najbolja frendica zna da si jaka i da si samouvjerena – premda ponekad potajno želiš da su ti strije barem malo manje vidljive. 

4. Zna što te najviše živcira kod tvog muškarca

Promijenila bi nešto na ljudima koje voliš? Ne, ne, nema šanse! Naravno da voliš i poštuješ svog dragog i sve njegove slabosti, tikove i mane. Tvojoj najboljoj frendici je to apsolutno jasno – zato još možeš reći što bi eventualno promijenila… 

Ljubavni odnosi Psiholozi su PROTIV toga da ostaneš prijateljica s bivšim, a njihovi su argumenti vrlo uvjerljivi

5. Zna za kim potajno uzdišeš

Tajna simpatija? Pa nisi kaotična tinejdžerica koju lupa višak hormona! Međutim, to što si ti i tvoja najbolja prijateljica ponekad zamislite kako bi bilo s Georgeom Clooneyjom ili mladim Tomom Hardyjem - ili možda dečkom iz susjedstva – to je čisti kreativni trening. 

6. Zna s kim si provela najluđu noć 

Tvoj dragi je siguran da je baš on tvoj najbolji seksualni partner kojeg si ikada imala do sada. Da, ali samo zato jer mu tvoja najbolja prijateljica nije rekla istinu. 

Life&style Video: Saznale smo iz prve ruke koji je najgori trač koji je Zsa Zsa čula o sebi i Lani Jurčević

7. Zna za koje tvoje grijehe iz mladosti tvoji roditelji nikada nisu saznali

Ne želimo reći da si imala divlju mladost. Međutim, priču s maturalca tvoji starci nikada nisu čuli. Lijepo je da je možeš podijeliti s najboljom frendicom – i to svako malo nanovo, bez da ikada dosadi…  

ZANIMLJIVO ISTRAŽIVANJE Druženje s prijateljicama dobro je za mentalno i fizičko zdravlje, čak i za vitkost!

Posjeti Miss7.24sata.hr