7 dana pila sam vodu koja skida salo s trbuha i OVO se dogodilo

miss7
Moram priznati da ću svašta napraviti da skinem salo s trbuha, pa i piti detoks vodu koju doslovno ne podnosim. Evo moga iskustva...
Vidi originalni članak

Svi znamo kako izgledaju prosječni zimski praznici - hrana, hrana i još malo hrane. Ne mogu reći da se žalim, obožavam jesti međutim, dok istovremeno u meni čuči mala debeljuca koja bi vrlo rado provirila na površinu, moja druga polovica je neupitno mršavica koja zazire od grama sala. Kako je "nova godina, nova ja", odlučila sam promijeniti loše navike i krenuti s vježbanjem odmah na početku. Uz to, za probijanje leda, trebala je jedna dobra detoksikacija kako bi isprala i zadnje ostatke odojka i francuske

SAZNALI SMO Ovo je 11 najgooglanijih i najpopularnijih dijeta

Inače, detoks vode su moja noćna mora. Sve koje navodno djeluju u sebi imaju krastavac ili ine gorkaste sastojke od kojih mi se vrlo brzo krene dizati želudac. No kako sam spremna iskočiti iz vlastite kože za dobar eksperiment, odlučila sam sljedeće: tjedan dana ću vježbati, dobro se hraniti (iako ništa specijalno dobro!) i pritom ću dnevno popiti najmanje litru detox vode. Zvuči lakše nego što jest, vjeruj mi.

U bespuću detoks voda, koje naravno obećavaju iste stvari, fokusirala sam se na one koje su NAVODNO vezane za topljenje sala na trbuhu. "Izvrsno!", pomislila sam, po XY put naivno se nadajući da će nešto i pomoći. U ovoj mješavini nalazili su se menta, đumbir, limun i krastavac, što mi se činio kao dobar i potencijalno ukusan omjer. Očekivano, prevarila sam se, jer je krastavac i uz sve ostalo uspio biti izrazito dominantan u okusu. Ipak, ispijala sam tu vodu kao da ne postoji sutra, a koliko god sam se žalila kolegicama da ne mogu, na kraju sam i uspjela. 

U početku nisam nijednom primijetila da se išta na (ili u) mom tijelu mijenja od ove vražje tekućine; vježbala sam svakodnevno po cca. 30 minuta i jela pretežito vegetarijanska jela, iako nisam izbjegavala ugljikohidrate (pojela sam i pizzu, bombone, kuskus te tjesteninu više puta tjedno). Tek sam u drugoj polovici tjedna primijetila kako mi se metabolizam ipak malo ubrzao, što je za moj IZRAZITO spor metabolizam bilo poprilično osvježavajuće. Pritom, i trbuh mi je izgledao fenomenalno i manje sam se napuhivala, što je još jedan od mojih većih problema. E sada, ključno pitanje ostaje neodgovoreno: je li moj trbuh izgledao puno bolje nego inače već što sam ga počela aktivirati na dnevnoj bazi ili je detoks voda zaista pomogla? Da se razumijemo, nisam otopila salo s trbuha, ali mi trbuh djeluje utegnutije, s definiranijim mišićima i svakako je odličan poticaj za daljnji rad. 

BEAUTY SCHOOL Testirala sam 5 dezodoransa bez aluminija - i ovaj je najbolji!

Kako sam već dva dana nakon što sam prestala piti ovu vodu primijetila da mi se, nekim čudom, voda više zadržava u organizmu i probava radi sporije, mogu reći da sada totalno potičem detoks vodu, čak iako mi nije ukusna - uopće. Lijepo je svoje tijelo isprati od toksina, dati mu novi start i tako pomoći i samoj sebi, jer ćeš se osjećati lakše i poletnije. Uz to, naravno, predlažem i da kreneš vježbati i bolje se hraniti, jer "paket" sreće, zadovoljstva i novopronađene upornosti koji te očekuje je zaista neprocjenjiv. Ja nastavljam dalje danas, a ti?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr