5 stvari zbog kojih mnoge žene osjećaju nelagodu (a ne bi trebale)

Getty Images
Žene su često pod pritiskom - i to često potpuno bespotrebno
Vidi originalni članak

Ideal „ženske dotjerane ljepote“ koji popularno kruži svim medijima popriličan je teret za današnju ženu. Nije nam jednostavno uvijek biti besprijekorno našminkane, odjevene, depilirane, mirišljave, nasmijane… I ne, ne sramimo se ako nam se dogodi neki „propust“! Ne bi se trebala sramiti niti ti – barem zbog ovih pet sasvim normalnih stvari… 

1. Izrast kose 

Da, vrijeme je za bojanje kose i smrkne nam se pri pogledu u ogledalo. Međutim, koji centimetar izrasta nije toliko tragičan. Zvijezdama poput Shakire i Rite Ore izrast uopće ne smeta te ga nose svjesno i  samouvjereno. Zašto ne i sve mi! 

2. Menstrualne tegobe 

Loše raspoloženje, bolovi u trbuhu ili jednostavno bezvoljnost – ne možemo ništa protiv toga i ne smijemo to skrivati... 

3. Par kilograma viška 

I što onda?! Možda jednostavno nemamo vremena (ili novaca) otići do teretane ili dragocjeno slobodno vrijeme radije provedemo s obitelji ili čitajući, a ne na traci za trčanje. To je apsolutno OK! 

4. Dlake

I žene imaju dlake na nogama i po drugim dijelovima tijela. Ponekad jednostavno nemamo vremena ili volje svakodnevno se brijati. Sassvim je OK priuštiti britvici tu i tamo stanku. 

5. Plinovi 

Da, i to moramo reći. Pa nismo strojevi. Dok dišemo, jedemo i pijemo, ispuštat ćemo ponekad i plinove. To nije nikakvo čudo! 

Posjeti Miss7.24sata.hr