15 stvari koje bi trebala izbaciti iz ormara svog muškaraca

Ako otvoriš ormar svog dečka/muža/brata i pronađeš bilo koju od ovih 15 stvari, dajemo ti službeno dopuštenje da ih odmah spališ...
Vidi originalni članak

Neki komadi se jednostavno ne bi trebali nalaziti u muškom ormaru. Nikada. Ni pod kojim izgovorom. Ili su jednostavno postali demode ili nikad niti nisu bili moderni. U svakom slučaju, nemamo pojma zašto ih muškarci još uvijek čuvaju u svojim ormarima. Koliko god volimo svoje muškarce, također znamo da s vremena na vrijeme, mogu biti malo modno zakinuti. Bilo koja od nas, koja se ikad viđala s muškarcem koji je iz nekog razloga smatrao prihvatljivim nositi japanke u javnosti (dalje od plaže), razumjet će o čemu pričamo. Dragi dečki, ne tražimo od vas puno, samo da više nikad ni u ludilu ne pomislite na ovih 15 modnih komada... Može?

1. Cargo kratke hlače 

To su one svim ženama mrske muške hlače ogromnih džepova - i komad koji prvi leti van. Cargo hlače moraju nestati! 

2. Puloverić

Steve Urkel. Chandler Bing. Što još reći? To je onaj pulover koji izgleda kao da ga je baka ručno plela i poklonila mu ga za 12. rođendan, a on se ne želi odvojiti od njega. 

3. Prsluk koji glumi blejzer

Zašto? Ali zašto? Osim ako nije dio trodijelnog odijela nema razloga da ovo muškarac stavi na sebe.

4. Remen sa zakovicama 

Da, možda je i prolazio u onoj rokerskoj, tinejdžerskoj fazi, ali danas zaista više nema smisla. Uz što se ovo točno nosi? Na koje hlače? Iz kojeg razloga?

5. Široka kravata

Čine muškarce starijima nego što jesu i nevjerojatno su DÉMODÉ. Danas se ipak nose uže, modernije i elegantnije kravate. 

NE, HVALA! 14 stvari koje muškarca čine neprivlačnim

6. Četvrtaste cipele

I još kad dolaze u varijanti one sjajne, polu-lakirane kože. Jaooooo!

7. Torbica oko struka 

Ovo se jednostavno nikada ne smije dogoditi. Jedina torba koju muškarac treba i može nositi jest poslovna torba (aka torba za laptop) ili trendi ruksak!

8. Japanke

Muškarac koji drži do sebe se nikad ne bi u javnosti pojavio u japankama. Postoje samo dva mjesta na kojima je ova obuća dozvoljena: na plaži i po doma.

9. Biciklističke hlačice

Kao da tajice u teretani već nisu dovoljno loše. Biciklističke hlačice su apsolutni no-no. Zapravo, ponekad se pitamo - je oni namjerno žele da im vidimo baš SVE kroz hlačice ili?!

10.  Muscle-tee

To je ona majica čiji su rukavi jako nisko rezani. Toliko nisko da nekima vidimo i pola trbuha kroz majicu. Ok, shvatile smo, zgodan si i ponosan na to, ali ova majica ti je baš jako ružna.

11. Loše krojeno odijelo

Postoji nešto jako tužno na muškarcu u loše krojenom odjelu. Odijelo treba imati pravilan, odgovarajući kroj uz tijelo i učiniti muškarca privlačnijim nego ikad. Vjeruj, isplati se uložiti u njega! 

12. Ogrlica

Osim ako mu prezime nije Depp ili Beckham, ne treba nositi ogrlice nikakve vrste. A najgora vrsta na svijetu su one ogrlice od perlica ili drvenih kuglica. Gdje.se.to.kupuje?

13. Traperice koje vise 

Vjerojatno ne postoji ništa gore nego traperice koje toliko vise da mu izviruju gaće. Čak je i Kanye shvatio da ovo nikako nije dobar look...Savjet za dečke: dobrim trapericama pola posla je obavljeno!

14. Šal 

Jako je teško da muškarac uopće isfura šal, iako generalno nemamo ništa protiv ovog komada. Problem nastaje kada iz nekog nama neobjašnjivog razloga imaju potrebu zataknuti šal u majicu ili kaput ala Ćiro. Ne, ne, ovo ne prihvaćamo...

15. Prsten na malom prstu

Samo narko-bossovima i mafijašima ovo prolazi. Ako je tvoj dečko jedno od ovo dvoje, imaš i veće probleme od lošeg izbora nakita...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr