15 detalja iz Lesnine do 199 kuna koji će tvom dnevnom boravaku dati novi šarm

Instagram/@littlebigbell
Vidi originalni članak
  • Pomoću malih detalja dom možemo učiniti elegantnijim
  • Neće ti biti potrebno puno novaca kako bi svom domu dala novi izgled
  • Detalja za dnevni boravak zaista ima puno i svatko može pronaći ono što odgovara njegovom stilu

Volimo čitati o preuređenjima doma kao i pogledati koju emisiju s tom tematikom, no iako i same imamo želju malo preurediti vlastiti stan, često mislimo kako nam je za to potrebna velika svota novaca. Odlučili smo si postaviti izazov i odabrati svega 5 jednostavnih, a efektnih detalja koji će dati novo lice tvom dnevnom boravku, a da pri tome ne pređemo iznos od 199 kuna i bez puno truda i muke.  

SAVJETI Ovo moraš znati: 7 načina kako da ne dobiješ šlaufić oko struka

UKRASI NA ZIDU

Ukrasi na zidu su stvarno širok pojam,a  samim time svakoj od nas daje da pustimo mašti na volju. Okviri za slike, posteri i natpisi su samo jedan od načina kako svojim jednobojnim zidovima dati malo života, a samim time osvježiti cijeli dnevni boravak. Cjelokupnom prostoru daju pomalo ležeran stil, a svaka od nas može pronaći natpis koji joj se najviše sviđa i odgovara njezinom razmišljanju. Mi smo se odlučili za postere i natpise koji nas podsjećaju na stare reklame te domu daju notu industrijskog stila.

Life&style Lijepi zidovi: 5 savjeta profesionalaca kako rasporediti slike na zidu

JASTUCI

Ukrasni jastuci na kauču ili fotelji detalj su koji može osvježiti čitavi prostor. Čak i stari, dosadni kauč samo uz pomoć njih može zablistati kao nov. Super izgledaju naslagani na parketu ili tepihu, a imaju i funkcionalnu ulogu u vidu dodatnih sjedećih mjesta. S njima se možeš poigrati i izabrati neku totalno drugačiju boju od ostatka dnevnog boravka kao i različite oblike za koje će te vjerojatno gosti pitati gdje si ih kupila. Ponuda jastuka je stvarno velika pa uopće ne sumnjamo da ćeš pronaći nešto za sebe. 

STOLIĆ

Često stoliće za odlaganje stvari ne nazivamo detaljima za dom, no oni mogu imati tu ulogu. Nisu im potrebne stvari na njima kako bi zabljesnuli jer stvarno je velika i raznovrsna ponuda. Kad su u pitanju stolići, ne moraš čak ni paziti da ti se uklapaju s ostatkom namještaja jer je u dizajnu interijera, kao i u modi, posljednjih godina sve dozvoljeno. Sami za sebe imaju funkciju i izgled, a super su i za dodavanje drugih dodataka koji će cijelom prostoru dati novi izgled. 

 

MODA Bijele traperice: 5 outfita koji će te uvjeriti da ih se isplati imati u ormaru

STOLNE LAMPE

Osim što osvjetljavaju prostor, idealan su detalj. Za večeri kad ti ne paše jako, glavno svijetlo u dnevnom boravku, manje stolne lampe pravo su rješenje. Daju dozu romantike cijelom prostoru, a s druge strane su vrlo funkcionalne. Osim samog postolja koje postoji u različitim, zanimljivim oblicima i veličina sjenila može varirati i tako dati dozu dramatičnosti tvom interijeru. Izvrsno pristaju na stoliće koji se mogu nalaziti pored kauča i/li fotelje. Svoju posebnost možeš izraziti s različitim stolnim lampama.

VAZE

Moramo priznati kako jako volimo cvijeće, a samim time su nam i vaze vrlo drage. No vaze su odlične čak i ako stoje prazne kao ukras. Njihova česta jednostavnost dovoljan je ukras koji će osvježiti cijeli prostor. Različitih materijala, oblika i veličina, ponuda vaza je zaista velika. Super pristaju svakom kutku dnevnog boravka i slobodno možemo reći kako vaza nikad nema dovoljno. Male, velike, klasične, moderne- za sve pronalazimo mjesto i uklapamo ih zajedno.

Life&style Balkon kao proljetna oaza puna boja! Pronašle smo hrpu slatkih detalja u našim dućanima

 

Posjeti Miss7.24sata.hr