13 najljepših boja za nokte koje će se nositi ove jeseni, inspiriraj se!

Instagram@xomelissatovar Najhladnije boje za nokte koje će svi nositi ove jeseni
Vidi originalni članak
  • Kada razmišljaš o hladnijem godišnjem dobu, možeš sa sigurnošću predvidjeti da će prognoza boje noktiju sadržavati isprobanu mješavinu crne, te zagasitih tonova crvene ili tamno plave
  • Osim ovih klasičnih boja, postoje qi smionije nijanse koje bi ti se mogle svidjeti
  • Otkrivamo boje koje će izgled ​​noktiju podići na potpuno novu razinu, zabavniju i hrabriju

Jesen nas podsjeća na zemljane neutralne nijanse i večernje jesenje nebo s tamnim plavim bojama. Iako je odabir vrlo individualan, postoje određene stvari koje su univerzalne za ovu sezonu, poput prijelaza na dublje tonove i poigravanja s mat ili baršunastim teksturama. Sezonski prijelaz iz ljeta u jesen također znači da je vrijeme da počneš nositi tamne, atmosferične jesenske boje.

Već smo odavno i službeno u jesenskom modu. Pozdravljamo šareno lišće, udobnu odjeću i tople i aromatične napitke i želimo da se i naša manikura uklopi. Od pouzdanih crvenih i bordo tonova do smeđih nijansi, tu smo da pomognemo odabrati tvoju sljedeću jesensku nijansu. Dakle, kakvi su nokti u trendu ove sezone? Od klasičnih boja do šokantno tamnih nijansi odabrali smo najljepše jesenske lakove.

1. Duboka ljubičasta

Duboka nijansa crvenkasto-ljubičaste često se povezuje sa sofisticiranošću. Riječ je o prekrasnoj boji koja je savršena za razne prilike, pa tako i svečanije jer nije toliko odvažna da privlači previše pozornosti, ali je ipak elegantna. Najbolje izgleda na ženama blijede puti, a može se miješati i kombinirati s tvojom omiljenom bogatom nijansom ruža za usne.

2. Smragadno zelena

Ako tražiš nešto neočekivanije, potraži tamnu, smragadno zelenu. To je često omiljena nijansa jer laska svakom tonu kože, a zelena je lijep način da isprobaš tamniju nijansu bez nošenja klasične bordo boje koju često vidimo u jesen.

Saznajemo Mat nokti nadolazeći su trend kada je jesenska manikura u pitanju. Odmah smo poželjele jedne!

3. Duboka plava

Volimo duboke tonove za jesen, a ova zagasita plava daje visok kontrast u odnosu na tople jesenske nijanse naše garderobe.

4. Boja brusnica

Boja brusnice je savršena boja za jesen. Riječ je o bogatoj tamno ljubičasto-smeđoj boji koja je fantastična alternativa za žene koje žele nešto drugačije. To je boja koja se lakše nosi od crne i nije baš nježna kao ružičasta i lila. Može dobro pristajati ženama sa svijetlim i tamnim tenom i mogla bi biti tvoja nova omiljena nijansa.

5. Crna

Crna je boja koja privlači pozornost. Odvažna je nijansa, ali je odavno omiljena jer je neizostavna zimska boja i dobro ide uz sve. Nijansa je povezana sa sofisticiranošću, snagom, tajanstvenošću i stilom te je izvrsna samostalno ili kao podloga za nail art i zanimljive detalje. Ljepota crne boje noktiju je njena svestranost, postoji mnogo načina da je isprobaš i pronađeš što odgovara tvojoj osobnosti. Uz to, crna ima pomalo buntovnički štih i nose je žene koje žele da im ruke budu primijećene. 

6. Vesela narančasta

Narančasta je jedna od najljepših boja za isprobavanje. Nijansa je lijepa i lakša je za nošenje od svjetlijih, smjelijih tonova. Narančasta je povezana s toplinom, radošću i odlučnošću i prekrasna je nijansa za nošenje samostalno ili u kombinaciji s uzbudljivom umjetnošću noktiju. Kako bi se boja istaknula, možeš prethodno obojiti bijeli temeljni premaz da boja "iskoči".

7. Nježna ružičasta

Nježna ružičasta je jedna od najljepših boja noktiju za jesen. Ne prejako naglašene nijanse univerzalno laska ženama svih dobi i tonova kože. I ne samo to, ovo je sjajna boja bez obzira na duljinu i oblik noktiju i može se nositi bilo gdje, uključujući svečane događaje i radno mjesto. To je nijansa koja se lako stilizira, a prigušena boja omogućuje vam da se poigrate s dodatnim detaljima.

8. Maslinasto zelena

Maslinasto zelena je prekrasna nijansa sivkasto-zelene koja čini zadivljujuću i jednostavnu manikuru. Boja nije toliko odvažna i svijetla da se teško nosi i može se dobro spojiti s više boja odjeće. To uključuje kestenjastu, žutu, bež, ljubičastu i crvenu. Također se možeš poigrati s završnim obradama, odlučiti se za mat nokte ili svjetlucavi lak za ženstveni dodir. 

9. Merlot (za vinoljupke)

Uzmi bocu merlota sljedeći put kada budeš pretraživala inspiraciju za manikuru. Jer ova boja jest merlot lak za nokte! Nagovještaj šljive u ovom bogatom crvenom dodaje toplinu klasičnom tonu.

Nikad nije bilo lakše samostalno napraviti francusku manikuru! Pogledaj ovaj alat

10. Klasična francuska manikura

Francuska manikura ide uz sve. Stvara nevjerojatno luksuzan izgled i često se povezuje s bogatstvom i elegancijom. Poigraj se s debljinom, odluči se za zlatnu francusku manikuru ili ponovno kreiraj svoje omiljene oblike bijelom bojom. Ovu nijansu možeš rezervirati za posebne prilike ili je nositi svaki dan, ali ništa te ne bi trebalo spriječiti da je isprobaš.

11. Jarko zelena

Jarko zelena manikura izvrsna je za svakodnevno nošenje i može pristajati noktima svih dužina i oblika, kao i svim tonovima kože. Nijansa je povezana s novinom i prirodom te će tvojoj manikuri dati svježu i modernu aktualizaciju.

Beauty S ovom bojom laka za nokte ruke će ti uvijek izgledati mlađe

12. Sve nijanse smeđe

Ako se ne možeš odlučiti za samo jednu boju za svoju jesensku manikuru, zašto ih ne spojiti sve? Jesen je tako šareno godišnje doba zbog načina na koji se lišće mijenja, poprima različite nijanse narančaste, crvene, smeđe i žute. Sjajan način da isprobaš ovaj izgled je da odabereš svoje omiljene nijanse i obojiš svaki nokat drugom bojom. Može imati čaroban izgled, ali također može predstavljati ljepotu i vrijeme transformacije i promjene. 

13. Jarko crvena

Jarko crvene boje ove jeseni rastu na ljestvicama stilova. Ali zašto je ova boja vijest? Primijetit ćeš da je ovo jedna od najljepših nijansi crvene, a upravo jarko crvenu preferiraju pronicljivi modni ljudi, birajući nijanse upadljive oku i romantične u svojim podtonovima.

Posjeti Miss7.24sata.hr