12 lijepih uspomena za 12 novih mjeseci – brzo i jednostavno kreirajte Foto kalendar s vašim najdražim fotografijama

dm.hr
Vidi originalni članak

Možda se sada čini da je rano razmišljati o božićnim poklonima, ali malo je ostalo do početka adventa i uzbuđenja zbog nadolazećih božićnih praznika pa valja razmišljati na vrijeme. Pogotovo ako ove godine svojim najmilijima želimo pokloniti nešto doista posebno.

A nema ništa posebnije i originalnije od zajedničkih uspomena, dragih ljudi na fotografijama, lijepih motiva koji vas vežu i svega onoga što fotografije mogu prikazati, a znamo da mogu mnogo toga.

Ove godine se spremite na vrijeme, i svoj poklon izradite online, brzo i jednostavno pomoću dm foto usluge. Možete birati među raznim vrstama kalendara (zidni i stolni) , planera i rokovnika s vašim fotografijama, a uz kalendare možete odabrati i ukrasno pakiranje. Ovo, ne samo da će iznenaditi osobu kojoj poklanjate, već će probuditi i najljepše emocije i to će trajati tijekom cijele godine.

Osim na dm foto stranici, svoje proizvode možete izraditi pomoću dm foto programa ili mobilne aplikacije. Potrebno Vam je minimalno 12 fotografije (kažemo minimalno jer na jednu stranicu možete staviti i više fotografija) plus fotografija/e za naslovnicu kalendara.

Osim vrste i formata možete birati i među raznim vrstama papira, rasporedima i predlošcima dizajna, a možete odabrati i elegantni A2 format u pozlaćenom izdanju.

U studenom dm vam poklanja i slatku pogodnost na fotokalendare pa na sve online narudžbe CEWE Fotokalendara iznosa iznad 100,00 kn ostvarujete 20,00 kn popusta unosom koda CEWEKALENDAR. Razlog više da odmah kreirate kalendar s vašim fotografijama za sebe ili za poklon. Uživajte u kreiranju!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr