11 stvari koje muškarci često priželjkuju od svake žene - u krevetu i izvan njega

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Muškarci uglavnom vole dominantniju ulogu, ali im jako paše da se netko njima bavi i da ih mazi
  • I ne svodi se sve samo na aktivnosti u krevetu već je mongo prilika i u svakodnevnom životu
  • Uz ove primjere doista ga možeš osvojiti za sva vremena

Kao i žene, i muškarci se razlikuju jedan od drugoga, nisu svi isti. Neki su romantični, drugi usmjereni na 'tjelesne aktivnosti', i to što više, to bolje.  No, gotovo svi se slažu u jednom - kao i žene, i oni žele da ih se voli i da se netko njima bavi, da ih mazi, da im ugađa. Hm, sličniji su ženama nego što si volimo priznati.

1. Podsjeti ga povremeno koliko ti je seksi

I muškarcima, baš kao i ženama, treba podstrek da osjete samopouzdanje i samopoštovanje.

"Nisam uobražen ili opsjednut sobom, ali povremeno želim čuti da dobro izgledam. Često svojoj curi kažem da je prekrasna, ali ona nikad ne uzvraća", požalio nam se Danijel (29) i dodao: "Ne radi se samo o izjavama ljubavi, katkad želim čuti 'Danas izgledaš odlično'. Ne znam zašto joj je to toliko teško".

2. Pomogni mu, zašto imaš ruke

Ne, nismo ti sugerirali ono što on sigurno ne bi odbio, nego malo maženja, masaže pa čak i nježnog ljubavnog češkanja.

3. I on voli romantične geste

Robert (41) povjerio nam se da je bio oduševljen koliko i iznenađen kad ga je u hotelu u kojem je odsjeo na poslovnom putovanju dočekao šarmantni buketić s ljubavnom porukom njegove nove cure. 

via GIPHY

4. Preuzmi inicijativu

Ponekad muškarci vole promjenu rola i iščekuju da i njih žena pritisne uza zid i počne strasno ljubiti ili da ga zajaši s posve očitom namjerom.

5. Prepusti mu daljinski

Karlo (23) priznao nam je da bi jako volio da njegova cura katkad kaže, 'evo ti daljinski, biraj što ćemo gledati' i pri tome ne zakoluta očima kad on prebaci na tekmu s neke njezine serije.

Odnosi 5 osobina koje muškarci, iznenađujuće, smatraju prilično neprivlačnima!

6. Počasti ga

Već smo ti objasnili, ponekad je ugodno zamijeniti uloge i drugome prepustiti vodstvo. Predloži mu da ćeš ga odvesti na večeru i bit će oduševljen. Ti plati!

7. Ponekad je lijepo čuti stenjanje ili prostote

Kad si s njim u krevetu, nemoj se skrivati ili susprezati, muškarci ne vole tišinu u spavaćoj sobi. Stenji, viči, izgovaraj prostote, pusti mu da uživa i u tvom glasu i njegovim afrodizijačkim moćima.

SEKS TAJNE 12 rečenica koje muškarci izgovaraju kad od tebe žele samo jedno

8. Isplaniraj izlazak

Iznenadi ga katkad, nemoj uvijek dosadno ponavljati, 'a što bi ti želio raditi preko vikenda'. Isplaniraj nešto uzbudljivo, vikend u prirodi, u divljni. To može biti uzbudljivo na više od jednog načina.

9. Oralni seks mu nikad neće dosaditi

Ovo te sigurno neće iznenaditi: svi muškarci uživaju u oralnom sesku, što ga je više, to bolje.

via GIPHY

10. Poslušaj ga. Znaš na što mislimo.

Ne, ne moraš ga slušati kao potčinjena ženica, poslušaj ga kad ti se želi otvoriti o svojim problemima, pokušaj ga razumjeti. To je naročito važno u svađama. Bit će vam skupa ljepše ako budeš prihvatila i njegovu verziju događaja, shvatila kroz što on prolazi.

11. Katkad izađi iz svoje zone konfora

Ako ti voliš kostimirane britanske drame, a on pecanje, ne mora uvijek biti po tvome. Jedan vikend pecanje, drugi TV serija. Ovo još više vrijedi za seks. Neka se i njemu ostvare fantazije čak i kad ti se u prvom trenutku učine 'hm, ne bih ja to'. 

Ljubav i to... Znanost otkriva: evo koliko se različito zaljubljuju žene i muškarci

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr