10 mjeseci je glumila trudnoću kako bi zadržala dečka

Thinkstock / Spencer Davies
Svi su mislili kako će 16-godišnjakinja dobiti trojke – ali trudnoća je bila prevara
Vidi originalni članak

Jordan Wyrabkiewicz iz Michigana je 10 mjeseci mislio kako će postati otac trojki. Naime, tako ga je uvjeravala njegova 16-godišnja djevojka koja je glumila trudnoću – i to očito jako dobro! Nesuđeni otac – još tinejdžer, odmah je počeo planirati zajedničku budućnost te je potražio posao. Obitelj, prijatelji i poznanici također su željeli pomoći mladom paru te su ih podržavali novcem i poklonima. Jordan i njegova djevojka čak su našli imena za trojke: trebali su se zvati Ivan, Alice i Isabella. 

Što u početku nitko nije ni slutio: nije bilo trojki – trudnoća je bila laž! Jordanova djevojka sve je izmislila kako bi ga zadržala uz sebe. 

Plastični trbuh, lažni DNA-testovi i ultrazvučne slike 

Postavlja se pitanje: kako 16-godišnjakinja svom dečku može punih 10 mjeseci fejkati trudnoću? Odgovor: plastičnim trbusima, lažnim DNA testovima i ultrazvučnim slikama koje je nabavila na Internetu. Naime, sve to lako se može kupiti na američkom portalu Fakeababy.com.  

Voditelj trgovine distancirao se od događaja te izjavio kako su artikli iz internetske trgovine namijenjeni za zabavu - premda jedan njihov slogan (na naslovnoj stranici portala) glasi: „Kako pridobiti njegovu pažnju? Mi ćemo te savjetovati!“. Ili: „Treba ti pečenje u pećnici? Možemo ti pomoći!“ 

Nakon 10 mjeseci djevojka je priznala prevaru. Hm, ne bismo tada bili u njenoj koži…

Posjeti Miss7.24sata.hr