10 super komada koje možeš uloviti na IKEA sniženju!

Instagram @haileybieber
Svi jedva čekamo popuste u Ikei, zar ne? Ove godine ponuda im je nešto skromnija no inače, ali izdvojili smo komade koje ne bi trebala propustiti...
Vidi originalni članak

''Cijene toliko niske da se smrzneš.'' - u sezoni sveopćih popusta nije zaostala ni megapopularna Ikea koja je 27. prosinca oglasila sniženja do 50 % na dio svog asortimana. Iako nam se na prvi pogled učinilo da je ponuda (pogotovo web ponuda!) skromnija nego dosadašnjih godina, pronašli smo komade u koje bi mogla investirati do 20. siječnja, kada završavaju popusti. 

Sitnice su te koje stan čine domom, a prostoru daju život. Upravo jedan takav topli (i funkcionalni) komad prvi nam je zapeo za oko. Riječ je o šarmantnoj kutijici u popularnoj crveno-ružičastoj kombinaciji s dodatkom sive. Riječ je o komadu koji je iskoristiv na više načina- zgodan je za odlaganje nakita, šminke, detalja za kosu ili, pak, ostalih usputnih kućnih potrepština. Uostalom, kombinacija boja stvarno fantastično izgleda i u stanju je podignuti svaki interijer.  Kad smo već kod detalja, trendi ukrasi za zid uvijek su stvarno poželjni. Pogotovo ako na sebi imaju motive koji nas inspiriraju i vesele. Ako voliš prirodu i životinjice, ali i zanimljive natpisa, ova kombinacija od 4 slike sjajna je za tvoj dom. 

5 COOL TRIKOVA Traperice i pulover: 5 načina da ova kombinacija više nikad ne bude dosadna Ako si mislila da ponuda staje samo na slatkim detaljima, varaš se. Na sniženju je i jedan komad koji je pravi pogodak - lijep, funkcionalan i koristan. Riječ je o crno-bijelom tepihu zanimljivog, ali i diskretnog uzorka. On je Ikein stari favorit iz prošlosti, a sada je snižen čak za 200 kn!

Za sve one koji prostor žele oplemeniti hrpom jastuka i stvoriti sebi zimski, cozy efekt - tu su stvarno šarmantne i zanimljive jastučnice koje će unijeti dašak živosti u tvoj dom. U modele sa slike (dolje) možeš ugurati tri jastuka i uživati u beskrajnoj udobnosti.

 

U ponudi ''Dječija Ikea'' nalazi se komad koji naprosto ne možemo okarakterizirati kao samo ''dječiji''. Tamnoplava komoda s dvije ladice nedvojbeno je sjajan izbor za dječiju sobu, ali i za dnevne boravke i predsoblja kojima fali malo kraljevskih boja. 

Kad smo već kod boja, stolci s obojenim gornjim dijelom definitivni su Instagram hit prošle godine. Pojavili su se u brojnim varijantama i brojnim ulogama, a Ikea ih je sada odlučila i blago sniziti. Možda je pravo vrijeme da se dodaš ovaj komad u svoj interijer ili se, pak, kreneš brinuti o svom budućem balkonu u kojem ćeš uživati iduće ljeto. 

Za slučaj da tvoj dnevni boravak treba malo promjene - ovaj stolić mogao bi biti pravo rješenje. Osim što je estetski atraktivan i lako se uklapa u interijere, dovoljno je prostran i za manju večericu i večeri u društvu obitelji i prijatelja. A i sniženje od 100 kn je dobrodošlo!  Za slučaj da već maštaš o ljetnim večerima, koktelima i sjedalicama od bambusa - možda je pravo vrijeme da nabaviš zgodnu visilicu za lampu od bambusa i uneseš u svoj dom dašak ljeta i relaksacije. Ova simpatična visilica oplemenit će svaki prostor i dati mu suptilnu dozu egzotike. Divno, zar ne?

Ako si, pak, u potrazi za novim zavjesama, sad je pravo vrijeme za nabavku novih. Tko zna - možda se zaljubiš u ovaj model koji je na prvi pogled posve obična, bež zajvesa... Tek ako preciznije pogledaš, shvatit ćeš da se radi o nenametljivom višebojnom modelu koji će, sasvim neprimjetno, unijeti malo veselja u tvoj dom.  Proizvodi koje smo ti već pokazali, dostupni su i online i u trgovini, ali idući komad, kojem stvarno nismo mogli odoljeti, naprosto ćeš morati krenuti u smjeru Ikea trgovine. Za ovaj divni, plavičasti tanjur za posluživanje morat ćeš se uputiti u Ikeu. Ali isplati se! Zar nije baš glamurozan?

Iako sniženja traju sve do 20. siječnja, uvijek ti savjetujemo da se požuriš. Ponuda će se sigurno razgrabiti pa se na vrijeme pobrini da potražiš svoje favorite. Sretno! 

Posjeti Miss7.24sata.hr