10-godišnja djevojčica toliko zarađuje da s 15 može u mirovinu. Kakav to biznis vodi?

Instagram@roxyjacenko Desetogodišnjakinja ima pravo poslovno carstvo
Vidi originalni članak
  • Pixsie ima tek 10 godina, i svoje poslovno carstvo
  • Djevojčica ima pravi poduzetnički duh, a stvorila je svoju vlastitu tvrtku
  • "Moja 10-godišnjakinja može otići u mirovinu s 15 godina – pokrenula je vlastiti posao i u prvih mjesec dana zaradila više od 900 tisuća kuna, kaže njezina majka

Pixsie ima tek 10 godina i svoje poslovno carstvo. Iako je još u osnovnoj školi, australska djevojčica stvorila je vlastitu tvrtku pod nazivom Pixie's Fidgets; uz pomoć svoje mame Roxy, naravno. Mama i kći službeno su pokrenule posao s igračkama u svibnju, a u prvih 48 sati njihove su šarene fidget igračke (koje možeš savijati, pritiskati, mijenjati im oblik) bile potpuno rasprodane. Štoviše, Rox je rekla da je tvrtka u prvom mjesecu okrenula više od 200.000 australskih dolara, što je više od 900 tisuća kuna.

Life&style Nije to što misliš! Djevojčica je za zadaću predala bizaran crtež mame na poslu: "Želim biti poput mame!"

No, ovo nije jedini posao 10-godišnjakinje budući da je njezina mama također kreirala brend dodataka za kosu na svoje ime kada je bila tek beba pod nazivom Pixie's Bows. Dvije tvrtke potpadaju pod Pixie's Pixs - koji prodaje druge dječje igračke, odjeću i pribor koji je "odobrila" 10-godišnja Pixie. Komentirajući veliki uspjeh svoje kćeri, Roxy je rekla da je sve pripremila za Pixie kako bi "mogla u mirovinu s 15" ako to želi. 

Žena je izgrdila dijete koje je divljalo po restoranu. Dobila je podršku - osim od djetetove mame

Međutim, mama kaže da je to malo vjerojatno s obzirom na poduzetnički duh njezine kćeri. Rekla je: "Ono što mi je najuzbudljivije je njezin zabavljački, prezenterski duh koji ima u tako mladoj dobi. Ja ga nikada ga nisam imala, iako mi je bilo zacrtano da moram uspjeti. Kad sam imala 14 godina, zaposlila sam se u McDonald'su, jer tako se to radilo u moje vrijeme. Tako da je za mene najveća stvar njezin smisao da predstavi sebe i svoje proizvode. Da, omogućila sam joj to ispočetka, ali ona to ionako ima u sebi, što je za mene najveći dio nagrade", kaže.

Life&style "Nutricionistica sam, ali svojoj djeci uz glavni obrok uvijek dam i slatkiš. Evo zašto "

Roxy, koja ima niz uspješnih poslova, uključujući Sweaty Betty PR, dijeli Pixie sa suprugom Oliverom Curtisom, za kojeg se udala 2012. godine. također su roditelji šestogodišnjeg Huntera i žive u vili vrijednoj 6,6 milijuna dolra u Sydneyu. U kolovozu je Pixie proslavila svoj 10. rođendan, a kao poklon, između ostalog, dobila je raskošnu zabavu priređenu njoj u čast.

Posjeti Miss7.24sata.hr