10 glumica za koje nećete vjerovati da su starije od 50

Getty Images
One su prevarile godine i zaustavile starenje, a kako i vi možete izgledati mladoliko u menopauzi, otkrijte u tekstu
Vidi originalni članak

Kako sačuvati mladoliki izgled u zrelijim godinama, pitanje je s kojim se u jednom trenutku svog života suočava većina žena. Taj problem još je izdraženiji u menopauzi kada, zbog smanjenja estrogena, koža počinje stariti brže, no proces je moguće usporiti odgovarajućom njegom i promjenom životnog stila.
Sve, naravno, započinje kvalitetnom prehranom - povećajte unos antioksidansa, ponajprije vitamina A, C i E, jedite puno voća i povrća i pijte zeleni čaj te crno vino, naravno u manjim količinama.
Jednako važan je i san, kojeg vam ne smije manjkati, jer se tijelo preko noći obnavlja.
Što se tiče make up-a, ulaskom u menopauzu trebali biste se voditi pravilom "manje je više", jer preteška šminka imat će kontraefekt. Nedostatke ćete najbolje prekriti puderom u svijetlijoj nijansi, koji će vam podariti i svježiji izgled, a za podočnjake tu je korektor. Sigurno ste primjetile i da u 50-ima usne postaju blijeđe, stoga će vam najbolje pristajati tamniji ruževi, koji su ionako in.
Važno je znati i pravilno škinuti šminku, a u starijim godinam trljanje lica nikako nije poželjno. Radije natopite blaznicu preparatom za uklanjanje make up-a i prislonite ju na područje s kojeg želite skinuti šminku te ostavite 20-ak sekundi da se otopi. 
Koži u menopauzi potrebna je i posebna, odgovarajuća njega. Neovadiol krema iz Vichya sadrži revolucionaran novi kompleks od 4 aktivna sastojka koja zajedno djeluju na obnavljanje gustoće, volumena, sjaja i mladolikosti kože tijekom menopauze i uz to ne sadrži paraben. 
Uz ove savjete, mladoliki izgled u menopauzi vam je zagarantiran, a dokaz tome su i ove glumice koje beauty trikove imaju u malom prstu i izgledom nikako ne odaju koliko zapravo imaju godina.

Andie Macdowell  (58)

Julianne Moore (55)

Kim Basinger (62)

Kim Cattrall (60)

Michelle Pfeiffer (58)

Susan Sarandon (70)

Sharon Stone (58)

Sigourney Weaver (67)

Salma Hayek (50)

Elizabeth Hurley (51)

 

Posjeti Miss7.24sata.hr