Kožni dodaci popularnih tematskih uzoraka

Herman.Design je jedan od izlagača na Budi.IN Sajmu kreativnih detalja koji će se održati u zagrebačkom Centru Kaptol 9. i 10. veljače od 10 do 21 sat. Kvalitetni modni dodaci prepoznatljivi po tematskim uzorcima sigurno mnoge neće ostaviti ravnodušnim.
Vidi originalni članak

Herman.Design je „mala kućna manufaktura“ koju ujedinjuje dizajnerica Kornelija Herman, te sestre Irena koja se bavi konstrukcijom i krojenjem i Sabina zaslužna za izrada aplikacija i promociju te partner Neven koji pomaže radom na uzorcima i fotografiji.

Herman.Design nastao je 2002.godine kada je Kornelija sudjelovala na jednoj zagrebačkoj izložbi s torbama na temu glagoljice, iako je se s izradom torbi još upoznala na početku studija na Tekstilno-tehnološkom fakultetu. Ime brenda Herman.Design Kornelija je koristila od početka njezine dizajnerske karijere, a s obzirom da tim uključuje i druge članove obitelji, ostao je logičan izbor.

Inspiraciju pronalazi u glazbi i likovnoj umjetnosti. Njezine torbe i narukvice obilježavaju riječi pjesama, uzorci poznatih slikara poput Klimta, Dalia i Chagallai te oni inspirirani filmom i stripom.

Kornelija i njezin tim posebnu pozornost pridaju izradi i materijalima. „Radim isključivo s pravom i visoko-kvalitetnom eko kožom, pri čemu je dominantna crna boja. Rekla bih da je zaštitni znak mojih radova patentni zatvarač jer daje „rockerski štih“, objasnila je Kornelija čiji će brend sudjelovati i na Sajmu kreativnih detalja.

Brend obuhvaća modne dodatke, torbe i narukvice, a u pripremi je i kolekcija ženskih odjevnih predmeta. Cijena za torbe kreću se u rasponu od 380-800 kuna.

U galeriji pogledajte Herman.Design proizvode…

Više o Budi.IN sajmu kreativnih detalja saznajte ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr