Kolekcija nakita 'MoMini osmjesi' by Modna maca art

KovaZg photography
Kolekcija 'MoMini Osmjesi' je najnovija kolekcija nakita Marije Ivančić koja se krije iza imena Modna maca art. Nova MoMina kolekcija, sraz je svih dosadašnjih dizajna i materijala, a inspirirana je jednom hrvatskom volonterkom u Ruandi.
Vidi originalni članak

U  nemogućnosti da svojim talentom volontira u Ruandi, dizajnerica je odlučila  poslati iz Hrvatske svoje osmjehe te im posvetila svoje najnovije uratke.

MoMini Osmjesi najnovija je kolekcija, a dizajnerica će donirati humanitarnoj udruzi 'Srce za Afriku' sveukupan prihod od prvih 50 prodanih komada nadahnute najjačim oružjem - dječjim osmjesima i velikim srcima volontera i humanitaraca.

Za ovu prigodu okupio se sjajan tim koji je podržao MoMin projekt. Fotografije kampanje potpisuje Goran KovaZg Kovačević, make up Karen Begić Jurčić , model je Loreta Barać i asistent Katarina Ivančić.

Projekt su podržali i najmlađi , djeca iz dječjeg vrtića Palčica iz Sesveta sa ravnateljicom Majom Biželj,  koji su pomogli MoMi da završi i zapakira te  komade nakita. Zajedno s MoMom  napravili su i svoje ručno izrađene čestitke koje će svaki svaki kupac  dobiti kao znak zahvale za dobru volju i pomoć da ostvari ovaj san!

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr