Jeste li isprobali Rulet Pizzu?

Zvonimir Ferina
Odlazak u pizzeriju odlična je prilika za druženje s ekipom, ali od sada možete iskušati i malo riskantniju verziju! Novi koncept je predstavljen u zagrebačkoj pizzeriji Desiree, a nas je osvojio na prvi okus.
Vidi originalni članak

Predstavljena je ideja Rulet Pizze koja se može primijeniti na svaku pizzu koju naručite, a sve što trebate je zamoliti konobare za rulet izdanje. Rulet je jedna kriška začinjena Brutalero umakom koji je najljući umak na domaćem tržištu, proizvod sve popularnijeg brenda Volim ljuto.

"Htjeli smo se izdvojiti od većine samim time što stvaramo novi doživljaj. Danas se rijetko tko zabavlja s društvom uz hranu“, rekao je Antoni Krolo, vlasnik  Pizzerije Desiree.

Nadodao je kako su ostvarili suradnju s hrvatskim brendom Volim ljuto koji je uspio napraviti nedvojbeno jedan od najljućih umaka na tržištu.

Na službenom predstavljanju koncepta koje se održalo u petak, 23. listopada, izgorjela su i neka poznata lica. Andrea Andrassy i Daniel Bilić bili su samo neki od onih koji su se usudili zaigrati, a uzvanici su dobili i  help kit  koji se sastojao od bočice mlijeka, vode te male teglice šećera

Iz vlastitog iskustva vam možemo reći kako će vam sva navedena pomoć dobro doći jer je jačina umaka nadmašila i najbolje rumenilo na našim obrazima, ali sve uz idealnu dozu smijeha i dobre zabave. Zaigrajte Rulet Pizza!

Više fotografija pogledajte u galeriji....

Posjeti Miss7.24sata.hr