Žene ova 4 horoskopska znaka najlakše će prihvatiti njegovu djecu iz prvog braka

Vidi originalni članak
  • Neki horoskopski znakovi znaju da ne postoji čarobna formula kako biti dobra pomajka tj. maćeha 
  • No, pune ljubavi i razumijevanje, pripadnice ova 4 znaka spremne su prilagoditi se i podržati djecu koju nisu same rodile nego su im došla s partnerom...
  • Pokazuju ljubaznost, poštovanje i razumijevanje shvaćajući da su svi jedna obitelj...

Žene rođene u ova 4 horoskopska znaka su vrlo suosjećajni pojedinci koji shvaćaju da biti izvrsna pomajka znači spojiti razumijevanje, empatiju i strpljenje. Kad se nađu u vezi s partnerom koji je roditelj, oduševljeni su idejom da prihvate njihovu djecu u svoje okrilje. Zapravo, imaju vrlo stvarnu želju stvoriti topao dom i puni su podrške za svoje posinke i pokćerke. O povjerenju razmišljaju kao o osjetljivoj biljci kojoj treba vremena da ojača. 

Dakle, ne žure s stvarima niti pokušavaju uspostaviti čvrstu vezu. Umjesto toga dopuštaju svojim pastorcima da ih prirodno upoznaju i stvaraju udobnu zonu u kojoj se osjećaju sigurno dijeleći sve što im je na umu. Sve što se nadaju jest preuzeti svoju novu ulogu s pažnjom i ljubaznošću. Pogledaj o kojim je to horoskopskim znakovima riječ… 

1. Rak

Većina žena rođenih u znaku raka su dobre duše dobrog srca koje jednostavno zrače pozitivnom vibracijom. Jedna od stvari koja ih čini tako fantastičnim pomajkama je njihova želja da stvore pravi osjećaj obiteljske i emocionalne sigurnosti. U trenutku kada njihova ljubavna veza s djetetom postane ozbiljna, razgovaraju sa svojim partnerom i djecom o tome kako bi se trebali povezati s njima. Rakovi razumiju da je ključno da budu dosljedni i da su svi na istoj strani. Stavljaju emocionalnu dobrobit svojih pastoraka na vrh liste. A način na koji se povezuju s tim osjećajima? Kao da imaju neko magično razumijevanje. Suosjećajni su i superempatični, pa su poput emocionalnih superheroja za svoje pastorke. Rakovi su strpljivi i razumiju zašto se mališani mogu mučiti s prilagodbom na novu pomajku. Dakle, izvrsni su u osiguravanju da djeca dobiju sigurno utočište da se otvore i izraze.

2. Bik

Pomajka rođena u znaku bika osigurava da su pastorci obavijeni toplinom i ljubavlju. Čini se da ove žene jednostavno imaju snažan roditeljski instinkt i prihvaćaju ga raširenih ruku. Njihovi partneri o njima razmišljaju kao o kraljicama ohrabrenja – one su te koje uvijek potiču snove i strasti svojih posinaka i pokćerki. 

Što je najvažnije, poput stijene su ili svjetionika na koji se mališani uvijek mogu osloniti. Pouzdane su, jer kad uđu u ulogu majke, ozbiljno misle. Brinu se za ravnotežu i harmoniju, ne samo u svemiru, nego i u obitelji. Njihova obitelj može računati da će donijeti mirnu i suradničku atmosferu što god da radile, jer vjeruju da su svačije potrebe važne.

Horoskop Pet horoskopskih znakova koji nikad do kraja ne prežale svoje bivše

3. Blizanci

Pomajke rođene u horoskopskom znaku blizanaca su poput daška svježeg zraka sa svojim entuzijazmom i vibracijama otvorenog uma. One su te koje će povesti svoje pastorke do raznih novih iskustava i upoznati ih s idejama o kojima nikad nisu ni razmišljali. One su poput vodiča za osobne avanture, uvijek guraju djecu prema osobnom razvoju i isprobavanju novih avantura. Ali, imaju i vrlo praktičnu stranu. Poput detektiva su i uvijek pokušavaju shvatiti što njihov štićenik treba i onda mu pružaju podršku na najpažljivije načine. 

Osobe rođene u ovom zračnom znaku svjesne su da svima ponekad treba malo prostora za disanje. Dakle, poštuju privatnost svog posinka ili pokćerke kada im je potrebna. Blizanci su usmjereni na prihvaćanje individualnosti i nekonvencionalnih putova, čineći da se njihova djeca osjećaju dovoljno prihvaćenima te da osjete kako su jedinstveni.

4. Ribe

Žene rođene u znaku riba su predivne osjetljive duše koje jednostavno zrače empatijom i ljubaznošću. A kad uđu u ulogu pomajke, kao da su rođene za to. Imaju gomilu strpljenja i usmjerene su na stvaranje poticajnog okruženja. 

Njihovi mališani o njima razmišljaju kao o osobnim navijačicama, jer ribe iskreno žele najbolje za njih i više su nego sretne što mogu biti izvrsna podrška. Ove pomajke rade na razumijevanju i povezivanju sa svojom adolescentskom djecom. Znaju da je za pozitivan utjecaj potrebna istinska briga, trud i razumijevanje. Dakle, možeš se kladiti da su svim srcem prisutne te spremne sve napraviti za svoju novu obitelj.

Ovi horoskopski znakovi znaju da je strpljenje poput tajnog sastojka za uklapanje u novu obitelj. Uostalom, izgradnja odnosa ne događa se preko noći, pa ostaju mirni i ako se stvari ne ubrzaju. Sve što rade jest pokazivanje ljubaznosti, poštovanja i razumijevanja u svemu što čine za svoje pastorke. Slaveći velike ili male pobjede dokazuju da svojim mališanima žele samo iskrenu sreću. 

Horoskop Pripadnici 3 horoskopska znaka mogli bi se lako zaljubiti ove jeseni

Posjeti Miss7.24sata.hr