Tjedni horoskop: Za koga je ovaj tjedan pun ljubavi i strasti, a kome će sinuti briljantne poslovne ideje?

leoniehanne/instagram Foto: Instagram @leoniehanne
Vidi originalni članak
  • Ovaj tjedan sve su oči uprte u planet ljubavi Veneru, a samim time i u način na koji volimo
  • Sve će biti u znaku ljubavi i iscjeljenja - a svemir nam sprema neke uzbudljive aspekte
  • Sada je jedino važno održati stabilnost i spokoj u našim međuljudskim odnosima

Ljubavni planet Venera i iscjelitelj Hiron harmonično će se povezati 30. srpnja i omogućiti nam rast ako se otvorimo svom emocionalnom iskustvu i percipiramo sve bez osuđivanja. Rane koje su nam nanijeli drugi mogle bi biti tema o kojoj razmišljamo ovaj tjedan. Možda su izlječive, ali možda ćemo također morati pronaći način da živimo s njima.

Tjedni horoskop od 29. srpnja 2024. do 4. kolovoza 2024. godine

Počinje novi mjesečev ciklus, a 4. kolovoza će Sunce i Mjesec biti zajedno u znaku lava. Novi ciklus s lavom obećava, prije svega, vrijeme kreativnosti. Ovu fazu podržava sretan planet Jupiter, koji je trenutačno u znaku blizanaca i odatle donosi sjajne ideje.

Jarac

Ljubav: Merkur i Uran bude želju za novim kontaktima i potiču samce na flert. Ako si u vezi, puno ćeš razgovarati s najdražom osobom i uživati u bezbrižnim danima. Sve ćete se brzo dogovoriti i donositi zajedničke odluke.

Posao: Trenutačno na idealan način spajaš razum i intuiciju. Dobra si s brojevima i imaš svoje financije pod kontrolom. Financijski guru Merkur i planet inovacija Uran će te podržati. Ali, nije samo tvoj trezveni proračun ono što će ti pomoći da napreduješ na svom poslu, nego je tu i tvoj osjećaj za trendove i kreativnost.

Zdravlje: Svjesnim načinom života sada možeš smanjiti zdravstvene nedostatke. Osim toga, planet izdržljivosti Saturn pomoći će ti da budeš dosljednija. Također potiče tvoju unutarnju smirenost.

Vodenjak

Ljubav: Slobodni će imati puno šansi i puno će koketirati. Međutim, Venera bi mogla učiniti stvari pomalo kompliciranima. Ali, seksi Mars i sretni Jupiter će ti pomoći. Također će pojačati tvoju želju za seksom. U vezi ćeš uvijek imati ideje za zajedničku akciju i erotske vrhunce. 

Posao: Mars i Jupiter te sada jako motiviraju. S puno entuzijazma pristupat ćeš svojim zadacima. Na poslu ćeš osvajati bodove svojim kreativnim idejama i pozitivnim stavom. Držat ćeš sve na okupu, čak i kada će postojati vremenski pritisak i stres. Freelanceri će impresionirati svojom fleksibilnošću. Sada možeš čak preuzeti i dodatne zadatke koji će ti donijeti financijsku korist.

Zdravlje: Bit ćeš izdržljiva i moći ćeš se nositi s visokim zahtjevima i stresom. Mars i Jupiter djeluju kao tvoji izvori snage i donose ti obilje moći i izdržljivosti. Treba ti puno svježeg zraka - trebaš duboko disati i uživati u aktivnostima na otvorenom.

Ribe 

Ljubav: Ovog su tjedna tvoje kozmičke tendencije prilično kontradiktorne. Mars i Jupiter učinit će da se osjećaš kao da te u vezi ne tretiraju uvijek pošteno. Morate razgovarati. Neptun u tvom znaku čini te empatičnom i intuitivnom, što će ti pomoći u razgovorima. Ako si slobodna, ovaj tjedan ćeš se odmarati od izlazaka. Sada je tvoj fokus na ljubavi prema sebi.

Posao: Merkur, Mars i Jupiter čine profesionalnu arenu pomalo skliskom. Potrebni su ti taktičnost i diplomatske vještine kako bi se dobro nosila sa svime što se pojavi. Ali, kao osjetljiva riba, osjećat ćeš se intuitivno. To će ti koristiti ovaj tjedan. 

Zdravlje: Mars i Jupiter su izazovni. Zato nemoj tražiti velike sportske izazove. Umjesto toga si radije priušti više odmora i opusti se. Saturn i Neptun povećavaju tvoj interes za duhovnost. Osjećat ćeš da ti emocionalna dubina i hrana za dušu postaju sve važniji.

Ovan

Ljubav: Sunce i Venera u vatrenom lavu nude ti optimalne zvijezde za sve vezano uz požudu i ljubav. Samci će osvajati bodove gdje god se pojave. Bilo uživo ili online, brzo će se stvarati čarobni kontakti. Stvari u vezi idu glatko. Jednako ćete se dobro slagati kad ćete raditi svakodnevne stvari zajedno, kao i u krevetu.

Posao: Od zvijezda ćeš imati koristi i u poslovnom smislu. Voliš raditi kreativno? Super, jer trenutačno ti sve ide od ruke. Inspirirana si i imaš motivirajući učinak na druge. Kada je u pitanju novac, Jupiter će ti pomoći da pratiš stanje na računu. Kupovat ćeš svjesno i pregovarati o dobrim cijenama. 

Zdravlje: Zvijezde ti sada daju puno povjerenja i samopouzdanja. Uživat ćeš raditi nešto dobro za sebe. Bilo da fino jedeš ili ideš na beauty tretmane. Jako ćeš dobro reagirati i na tretmane masaže i nove proizvode za njegu. Inače, sada je i savršeno vrijeme za odmor.

Horoskop Ova 3 horoskopska znaka nitko ne može prevariti, odmah prepoznaju svaku laž

Bik

Ljubav: Samci će biti otvoreni i komunikativni. Merkur sada golica tvoju želju za izlascima. Međutim, Venera ti ne ide na ruku pa tako tvoji spojevi neće ispunjavati ono što si zamislila. Već si u vezi? Saturn jača vašu vezu, a Merkur pomaže u komunikaciji. Ipak, Venera malo ograničava sve što ima veze s romantikom i nježnošću.

Posao: Na radnom mjestu ćeš imati posla s kompliciranim kolegama. Sve dobro raspravite i nemoj riskirati da se sama boriš protiv sviju. Trenutačno brže reagiraš na vremenski pritisak i stres. Kreativne ideje neće ti dolaziti lako kao inače, ali poslovni planet Merkur pomoći će ti u planiranju financija.

Zdravlje: Saturn ti preporučuje da se ovaj tjedan malo više odmaraš. Što više prostora nađeš za svoje misli i malo povlačenja, to ćeš se bolje osjećati. Također budi oprezna s Venerom: mogla bi izazvati intoleranciju. Što se tiče prehrane, drži se onoga što i je poznato i znaš da možeš tolerirati.

Blizanci

Ljubav: Mars i Jupiter su u tvom znaku donose ti trenutke sreće u ljubavi. Uvijek ćeš imati nove ideje za romantično vrijeme s osobom koju voliš. Srca vam kucaju u istom ritmu, opet se zbližavate. Ako si slobodna, mogla bi upoznati osobu s kojom ćeš započeti ozbiljnu vezu. Ovaj tjedan je stvoren za tebe!

Posao: Trenutačno si inspirirana mnogim idejama. Također znaš kako inspirirati sve oko sebe na svom poslu. Nove stvari sada poprimaju oblik i pružaju ti veliku radost. Bit će vrlo aktivna i nećeš se bojati izazovnih projekata. Možda si samo malo previše financijski samouvjerena. Imat ćeš poriv trošiti novac na lijepe stvari i luksuz. 

Zdravlje: Mogla bi zagrliti cijeli svijet, raspoloženje ti je sada tako dobro. Venera i Jupiter daju ti dodatnu dozu šarma i čine da beauty tretmani i bilo koji oblik wellnessa imaju osobito pozitivan učinak. Ovaj tjedan napravi nešto dobro za sebe. A to nije sve: Mars u tvom znaku također te čini tjelesno spremnom. Ništa ti neće biti previše.

Rak

Ljubav: Uran će samce tjerati na eksperimentiranje. Htjet ćeš isprobavati nove stvari i radije ćeš se sastati s nekoliko ljudi nego se obvezati. Treba ti raznolikost ovaj tjedan, a ne nužno prava ljubav. U vezi stvari izgledaju potpuno drugačije. Saturn jača vašu vezu. A dobra stvar je da Uran osigurava da ni vama stvari ne budu dosadne.

Posao: Mentalno ćeš biti budna i svjesno rješavati svoje zadatke. Ovaj tjedan bit će ti potrebno puno truda, ali Merkur i Saturn te čine smirenom i razumnom. Bit ćeš osobito dobra u planiranju financija. Razmišljat ćeš dugoročno.

Zdravlje: Stvarno ti dobro ide. Merkur je tvoj trener dobrog raspoloženja, a osigurava ti i jake živce. Bit ćeš u pokretu i koristiti vodu kao izvor energije. 

Lav

Ljubav: Ovo će ti biti jedan od najboljih tjedana u godini! Sunce i Venera u lavu promiču lijepe osjećaje i sklad u vezi. Lakše vam je nego ikad zajedno donositi važne odluke. Ako si slobodna, vrijedi aktivno tragati. Ljubav te čeka, jako je blizu! 

Posao: Sunce i Venera u lavu motiviraju te i daju zamah tvom poslu. Doista ćeš uživati u korištenju svojih vještina. Što su zadaci zahtjevniji, to ćeš se bolje nositi s njima. Kad je novac u pitanju, imat ćeš na umu svoju prednost: sretan planet Jupiter donosi ti prilično dobru fazu za tvoje financije.

Zdravlje: Bit će to tjedan s puno dobrog raspoloženja i nove energije. Sunce, Mars i Jupiter povećavaju sada tvoju karizmu i potiču entuzijazam i životnu radost. Uživat ćeš u sportu, akciji i raznolikosti. 

Djevica

Ljubav: Ako si slobodna, bit ćeš zainteresirana za izlaske. Ali, to neće biti lako, jer si kritičnija nego inače. Tvoji zahtjevi su visoki i nećeš dopuštati kompromise. Šansu ćeš dati jedino flertu koji će ti odgovarati na duhovnoj razini. U vezi postoji blaga tendencija sukoba jer želiš više pažnje i nježnosti. Ali, potrebno je još malo strpljenja.

Posao: Sjajne ideje inspirirat će te ovaj tjedan. Sada tvoji projekti ne mogu biti dovoljno neobični. Merkur i Uran u tebi bude entuzijazam za nove poslove. Tražit ćeš promjenu okruženja u profesionalnom smislu. I dobit ćeš je od zlatnih financijskih zvijezda.

Zdravlje: Trenutačno radiš sjajan posao prilagođavajući svoju dnevnu rutinu kako bi bolje odgovarala tvojim potrebama. Možeš jasno vidjeti što je dobro za tebe, ali i čega bi se trebala riješiti. Merkur u djevici pomoći će ti u donošenju osobnih odluka. Svoje sportske ambicije ponekad ćeš stavljati u drugi plan jer će ti Mars prije oduzeti snagu nego je pružiti.

Vaga 

Ljubav: Venera i Mars te sada pokreću kao samca. Aktivno ćeš tražiti vezu i jednu ili dvije avanture. Sada ti je potrebna blizina i erotsko uzbuđenje! Fokusirat ćeš se na posebne trenutke u svojoj vezi. A također ćeš točno znati kako možeš stvoriti više uzbuđenja u svakodnevnom životu i u spavaćoj sobi.

Posao: Sada ti zvoni kasa. Kreativni planet Venera i guru sreće Jupiter čine te financijski pametnom. Brzo ćeš prepoznati povoljne ponude i unosne prilike. Također ćeš usavršiti svoje vještine umrežavanja. Proširit ćeš radijus djelovanja i dobivati puno pohvala za svoj rad.

Zdravlje: Tvoj moto za ovaj tjedan: izađi iz svoje zone komfora! Izađi u prirodu i uživaj u ljetu. Željet ćeš i više sportskih aktivnosti. Sada to možeš lako postići! Mars i Jupiter posipat će te pozitivnom zvjezdanom prašinom, čineći ovaj tjedan sjajnim za tebe.

Škorpion

Ljubav: Zbog Venere bi ti moglo biti napeto, ali Saturn pomaže potrebnom smirenošću. Slobodni će isprva biti zbunjeni. Ali, onda ćeš shvatiti da nema smisla pokušavati nešto na silu. Što ćeš biti opuštenija oko svega vezanog uz spojeve, to će sve bolje funkcionirati. U vezi ti je potrebno je razumijevanje. Osiguraj veću harmoniju uz puno nježnosti i budi spremna na slušanje.

Posao: Podržavaju te intelektualni Merkur i organizirani Saturn. Dobro radiš svoj posao i osigurat ćeš si dugoročnu korist od onoga što ćeš postići ovaj tjedan. Kreativni zadaci će ti lošije ići. Sada vidiš praktičnu komponentu, a ne estetski aspekt. Kad je novac u pitanju, dobro ćeš se snalaziti i znat ćeš što bi trebala kupiti, a čega se najbolje kloniti.

Zdravlje: Tvoje osnovno raspoloženje je sasvim u redu. Ali, tvoja je razina energije prilično umjerena. U slobodno vrijeme se ne bi trebala iscrpljivati, nego se češće povuci i priušti si trenutke opuštanja.

Strijelac

Ljubav: Čini se da u tvojoj vezi vlada velika harmonija i intenzivni osjećaji. Naravno da je to dobro za tebe! Samci sada mogu zablistati i osvojiti koga god požele. Sunce i ljubavni glasnik Venera pružit će ti uzbudljiv seksipil koji neće proći nezapaženo.

Posao: Ovaj tjedan mogao bi biti malo stresan Ali, bit ćeš kreativna i imati veze s važnim ljudima u svom poslovnom okruženju. Sunce i Venera povećavaju tvoju dopadljivost i olakšat će ti predstavljanje svojih vještina ili novih proizvoda. Ali, mogla bi biti previše velikodušna kada je novac u pitanju.

Zdravlje: Sunce i Venera te trenutačno podržavaju u svemu što ima veze sa zabavom i radošću života. Dobro raspoloženje je na dnevnom redu. Bit ćeš manje motivirana za sport: ponekad ga možeš preskočiti. Dovoljno si aktivna u svakodnevnom životu.

Horoskop Radno mjesto iz snova je zagarantirano za ova 3 horoskopska znaka: uvijek imaju sreće u pronalasku posla

Posjeti Miss7.24sata.hr