Tjedni horoskop: Venera će mnogima pružiti romantične trenutke pune ljubavnih iskrica

Instagram @coupletraveltheworld
Vidi originalni članak
  • Ovi dani u potpunosti su posvećeni našoj dragoj Veneri 
  • Venera je planet koji bdije nad našom percepcijom ljepote, a i budi vesele leptiriće u nama
  • Stoga će ovaj tjedan mnogi uživati u romantičnim trenucima, a pogledaj je li i tvoj znak među njima

Sviće posljednji listopadski tjedan koji nas podsjeća da se 2022. polako, ali sigurno, bliži kraju. Ova činjenica kod nekih horoskopskih znakova budi neočekivanu motivaciju da ponovno izvuku najbolje iz sebe. U tome će nam pomoći Venera, planet ljepote i ljubavi, koja će izvući iz nas ono najbolje. 

Tjedni horoskop od 24.- 30. listopada 2022. 

Saturn nam sada pokazuje gdje su naše granice, ali nas također osnažuje da sami sebi postavimo granice. Saturn je u retrogradnoj fazi, a to svima daje priliku za rast sve dok ne dođemo do točke u kojoj smo uistinu spremni za dodatne napore. Saturn nam pokazuje gdje su naše granice, ali nas također osnažuje da sami sebi postavimo granice – ili ih preskočimo! Svatko tko je dobro radio i obavljao svoje zadatke u posljednjih nekoliko mjeseci, uvidjet će da se stvari polako ponovno kreću na bolje.

Jarac

Ljubav: Venera će napuniti ovaj tjedan romantikom i ljubavlju. Samci će imati magnetski učinak na odgovarajuće kandidate. Sve će biti super ako se još malo suzdrže od seksa. Parovi žele dodatnu porciju nježnosti umjesto ekstra vruće erotike.

Posao: Unatoč svojoj suzdržanoj prirodi, točno znaš kako dobiti ono što ti pripada. Sunce i Venera su uz tebe pa će ti sve ići s lakoćom. Ipak, na financijskoj razini bi trebala paziti kakve ugovore potpisuješ i barem dvaput provjeriti svaki račun.

Zdravlje: Venera ti skreće pažnju na finije stvari u životu. Odvoji si vrijeme za uživanje, kuhanje i fino pomalo guštaj. 

Vodenjak

Ljubav: Sada će se uzburkati stvari u vezi. Što više ćete biti zajedno i zajedno djelovati, to će veza biti bolja. Puno napredujete i možete se uhvatiti u koštac s velikim planovima. Samci žele brze avanture. Ali, to je sve što će eventualno dobiti ovoga tjedna.

Posao: Merkur i Mars podržavaju te u žestokim raspravama i daju ti snagu da se potvrdiš. Djelovat ćeš kao pokretačka snaga u timu. Stres će čak imati motivirajući učinak na tebe. Kada kupuješ, pripazi na dobre ponude i još bolje cijene.

Zdravlje: Pod vremenskim si pritiskom, ali funkcionirat ćeš izvrsno. Ipak, imat ćeš manje vremena za opuštanje. Previše si trenutačno naelektrizirana za to.

Ribe

Ljubav: Kao samac doživljavaš čarobnu fazu. Flert koji izaziva leptiriće u trbuhu brzo će se pretvoriti u spoj ili čak nešto više. I parovima ide dobro i puno će se zajedno smijati. Venera pojačava ljubav. Opet ti klecaju koljena kad samo pomisliš na svog dragog.

Posao: Ne samo da si ludo kreativna, nego si i vrlo poduzetna. Sada je pravo vrijeme za pregovaranje o vrhunskim uvjetima i poboljšanim radnim uvjetima. 

Zdravlje: Trenutačno puno razmišljaš o svojim životnim ciljevima. Uzmi si vremena da shvatiš neke stvari. Sunce i Venera pružaju ti veliki unutarnji mir i spokoj. Vješto ćeš izbjegavati užurbani ritam i vremenski pritisak, jer znaš da ti kreativni hobiji donose najbolju psihičku ravnotežu.

Life&style Počinje njihova vladavina: Evo zašto je bitno cijeniti škorpione u svom životu

Ovan

Ljubav: Mars donosi dašak svježeg zraka u vezu – a ti imaš velike planove. Parovi će biti dobro raspoloženi, s puno ideja i zajedničkih aktivnosti. Samci će biti u pokretu i uživati u slobodi da rade što god žele.

Posao: Na poslu ti ide dobro, imaš smisla za brza rješenja i duh vremena. Afirmirat ćeš se jer su tvoji argumenti vrlo čvrsti. I financijski je sve u redu. Ipak, vrijedi provjeriti račune i tražiti popust pri kupnji.

Zdravlje: Svjesno uživaj u slobodnom vremenu i priušti si više njege i svega što ti omogućuje brzo opuštanje. Tvoja ravnoteža između poslovnog i privatnog života je savršeno uravnotežena. Ali, tvoja razina energije je također velika. 

Bik

Ljubav: Samci se sada osjećaju ugodno sami. Premda vrlo lako dolaziš u kontakt s drugima, nedostaje ti poriv da se doista zaljubiš. Parovi preispituju svoju vezu i žude za romantikom i raznolikošću. Potrebno je više empatije, tada ćeš dobiti upravo ono što želiš.

Posao: Koncentracija na bitne stvari bit će tvoja svakodnevica. Potrebni su ti mir i tišina i zato ćeš radije raditi sama za sebe. Čini se da postoje nesuglasice u timu, kolege ili nadređeni ti se čine previše dominantnima. Uran ti na mnogo načina pomaže da razmišljaš inovativno i time uštediš novac.

Zdravlje: Želiš pronaći svoj ritam, a osobito u slobodno vrijeme ne želiš biti pritisnuta obavezama. Treba ti odmor, puno svježeg zraka i vrijeme samo za sebe i svoje misli. Sada se radije fokusiraj na meditaciju ili jogu umjesto na vožnju biciklom.

Blizanci

Ljubav: Samci su sada vrlo samouvjereni. Znaju tko su i što žele od potencijalnog partnera. Mars ti sada jasno daje do znanja: nema kompromisa. Parovi upadaju u nevolje, ali imaju rješenje - seks oslobađa od napetosti.

Posao: Merkur i Mars nude ti najbolje vibracije za nove ideje za posao. Iskoristi ovaj tjedan kako bi se dobro pozicionirala za budućnost. Pazi na svoje financije i pametno koristi prednosti.

Zdravlje: Planet moći Mars daje ti sada snagu i izdržljivost. Bavi se sportskim hobijima, idi na svježi zrak i bit ćeš u top formi. 

Rak

Ljubav: Venera osvježava vezu, parovi se sada razumiju bez puno riječi i divno se usklađuju. Samci aktivno traže i imaju sreće: privlačni su i spremni na slatko flertovanje.

Posao: Sunce i Venera nude ti dobru poslovnu situaciju i nove financijske mogućnosti. Sada postižeš vrhunske rezultate, imaš cool performanse i također si iznimno kreativna. Uspjeh ti je zajamčen.

Zdravlje: Sada ćeš intenzivno uživati i dobro se zabavljati. Tvoja karizma impresionira. Ali, motivirana si i za sport jer ti sunce daje dodatnu porciju energije i agresivnosti.

Horoskop Odnos iz pakla: Ovo su najgore kombinacije svekrva i snaha prema horoskopu

Lav

Ljubav: Čak i ako nisi baš romantična osoba, parovi će pronaći dobru vezu sa svojim partnerom i mogu lijepo razgovarati jedno s drugim. Samci osvajaju bodove u flertovanju sa svojom otvorenom i duhovitom prirodom, ali prijateljska zona je izglednija od velike ljubavi.

Posao: Trenutačno si pred izazovom da pokažeš od čega si sazdana – i hoćeš! Sve čega se sada sama prihvatiš, bit će izvrsno obavljeno. U timu su ti potrebni takt i dobri argumenti. 

Zdravlje: Merkur ti daje veliku mentalnu snagu i čini te potpuno budnom. Slabo ćeš podnositi tešku hranu i alkoholna pića. Stoga budi oprezna s alkoholnim pićima i svime što ti može uznemiriti želudac.

Djevica

Ljubav: Sunce i Venera donose ti novu karizmu i više seksepila. Kao samac djeluješ privlačno i na tragu si nove ljubavi. Parovi rješavaju probleme i nesporazume. Sada se fokusirajte na romantiku i nježnost te osvježite osjećaje jedno prema drugome.

Posao: Briljantna si u okupljanju zanimljivih ljudi i širenju svoje mreže. Za velike zadatke sastavi najbolji tim. U uredu vlada harmonija. Pažljivo rukuješ s novcem i imaš sreće s ugovorima. 

Zdravlje: Venera ti daje snažne impulse za estetiku, ljepotu i opušten odnos prema životu. I treba ti vremena za opuštanje. 

Vaga 

Ljubav: Bit ćeš totalno seksi i jako simpatična. Lako ti je flertovati, bit ćeš dobro prihvaćena i pokazivat ćeš svima koliko si draga osoba. Mogle bi ti se ostvariti sve želje! Parovi će osvježavati osjećaje i imati fazu u kojoj mogu međusobno razgovarati o svemu.

Posao: Merkur i Mars djeluju kao novi zamah u tvojoj karijeri. Slobodno vrijeme iskoristi za nastavak školovanja, puno čitaj i pripremaj se za nove profesionalne strategije. Novac troši razumno i obrati pažnju na cijene prilikom kupovine.

Zdravlje: Zvijezde te sada čine mentalno snažnom i samouvjerenom. Bit ćeš dobro raspoložena i motiviranija nego inače ako ćeš se baviti nekim sportom. 

Škorpion

Ljubav: Ovo je sjajna faza u kojoj samci ne samo da se dobro zabavljaju flertujući, nego imaju i priliku za pravu ljubav. Parovi će uživati u zajedničkim trenucima. 

Posao: Sve kreativno ide ti od ruke pa sada jednostavno isporučuješ najbolje ideje. Ophođenje s kolegama, kupcima ili šefom funkcionira izvrsno. I financije idu dobro. Osim toga, vrijeme je povoljno za pregovore i nove ugovore.

Zdravlje: Najbolje zvijezde za dobrobit i kondiciju olakšavat će ti ovaj tjedan u svakom pogledu. Lako ćeš se nositi sa svim izazovima, a slobodno vrijeme iskoristi za sport, hobije i opuštanje.

Strijelac

Ljubav: Bit će to uzbudljiv tjedan koji bi mogao biti jako intenzivan. Samci su otvoreni za avanture. Spontano ćeš odlučiti koliko daleko ćeš ići. Ako si u vezi, razgovaraj s partnerom i budi oprezna, sada ne ide bez kompromisa.

Posao: Ovaj tjedan ćeš se dobro držati, ali trebat će ti puno snage. Merkur i Jupiter pozitivno financijski djeluju pa s novcem možeš regulirati mnoge stvari bolje nego što si mislila. 

Zdravlje: Uživat ćeš učiti više o zdravoj prehrani i pažljivom načinu života. Napravi nešto za sebe i brzo ćeš osjetiti koliko ti je bolje. Treba ti lagana vježba, ali ne previše akcije. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr