Tjedni horoskop: Idući dani nose brojne promjene za mnoge znakove, ali i duboke razgovore

Shutter
Vidi originalni članak
  • Sunce ovog tjedna prelazi u znak djevice, Merkur mijenja znakove, a mladi mjesec donijet će jasnoću ovog vikenda
  • Puno se toga događa i vibra će se osjetno promijeniti u danima koji dolaze
  • Stoga je važno dobro se organizirati i pripremiti na razne promjene

S promjenom znaka ljeto se polako bliži kraju i sve je važnije pripremiti se za jesen i zimu. Zato se moramo reorganizirati… 

Tjedni horoskop od 22. do 28. kolovoza

Tjedan počinje trigonom između Merkura i Plutona, pa naši razgovori postaju dublji. Pazit ćemo na svaku riječ i propitkivati sadržaj izrečenog. Puno toga sada također izlazi na vidjelo što možda prije nije bilo obrađeno u ovom obliku, a može čak pokrenuti promjenu, možda čak i mora.

Sunce u djevici rado prihvaća ovu promjenu, jer ovaj zemljani znak voli optimizirane procese i teži savršenstvu. Uvijek trebamo paziti kako izvući maksimum iz toga. Sa suncem u djevici, sada je došlo vrijeme da iskoristimo žetvu koju smo požnjeli. Ako su zalihe pune, jesen i zima mogu doći.

To može zvučati arhaično, ali u pozadini energetske krize gotovo svi se bave ovim tipičnim temama djevice, premda ne uvijek svjesno. Osim svakodnevnih rutina, to uključuje i fizičke procese. U tom kontekstu primarno nam je stalo da shvatimo kako možemo održati svoje tijelo zdravim i pružiti mu optimalnu njegu.

Horoskop Ova 3 horoskopska znaka imaju odlične predispozicije postati poznati i slavni

Jarac

Ljubav: Čak i ako ovaj tjedan izostaju iskričave zvijezde, ako si slobodna bit ćeš otvorena za sve novo i sklona flertu. Već si u vezi? Uran ti pomaže da održiš vezu, jer rutinske veze nemaju šanse.

Posao: Lako se navikavaš na nove okolnosti na poslu. Zainteresirana si za inovacije i pomoć u organizaciji. Zastarjelo se odbacuje, koristit ćeš nove alate od digitalizacije do upravljanja vremenom. Također imaš izvrsnu povezanost s nadređenima.

Zdravlje: Mentalno si jaka, jer Merkur jača tvoje mentalne i intuitivne moći. Ali, to nije sve: Venera ti daje više karizme, samopouzdanja i unutarnjeg spokoja. Fizički si agilna i način na koji si trenutačno puna života ima veliki učinak na tvoje fizičko stanje.

 

Vodenjak

Ljubav: Tvoj sadašnji moto glasi: romantika ne, erotika da. Ti i tvoj partner brzo se bacate na posao. Samci su također spremni za akciju pa sada ne koriste puno riječi kada izlaze. Vrlo brzo ćeš završiti u krevetu sa svojom novom simpatijom.

Posao: Motivirana si i uživaš u izazovnim projektima. Voliš se uključiti i inspirirati svoje kolege svojim poletom. Financijski jako dobro stojiš. Kod kupovine nema brzih odluka, jer svjesno uspoređuješ cijene.

Zdravlje: Mars i Jupiter te izgrađuju: tvoj imunološki sustav jača, energetski barometar raste i sve ćeš zaraziti svojim dobrim raspoloženjem. Možeš vjerovati sebi više nego inače, ali uz malo ograničenje. Postoji blaga sklonost iritaciji kože. Prvo isprobaj kreme i proizvode za njegu.

Ribe

Ljubav: Ovo je još jedan tjedan u kojem ti i tvoj partner trebate više empatije. Malo ste više okrenuti sebi, što stvara nemir i kod jednoga i kod drugoga. Dobar razgovor može vam jako puno pomoći. Samci se moraju nositi s prilično kompliciranim flertovima koji se ne mogu klasificirati.

Posao: Nemoj ni ovaj tjedan iznevjeriti svoju intuiciju i poznavanje ljudske prirode. Unatoč tome, stvari nisu baš kako bi trebale biti, a stres i užurbani tempo bit će tvoja svakodnevnica. Tvoji kolege nisu fokusirani, a kupci su zahtjevni. Poziva se i na financijski oprez.

Zdravlje: Trenutačno ti nedostaje motivacije za fitness i sport, a tjedan se čini malo stresnim. Osloni se na superhranu i više vitamina te smanji šećer i masnoće. Tada ti izazovne zvijezde neće moći nauditi. I još jedan mali savjet: spavanje je trenutačno osobito opuštajuće.

Ovan

Ljubav: Harmonične vibracije s Venere i Marsa čine parove nježnima i umiljatima. Program maženja je najavljen, osjećaji se razvijaju. Samci su spremni za flert. Upoznat ćeš zanimljive ljude uživo i na Internetu. Novi obožavatelj može se pojaviti i na semaforu ili u redu na blagajni supermarketa.

Posao: Brza si i maštovita u svom poslu. Venera potiče komunikaciju među kolegama te potiče kreativnost. Financijski nisi potpuno zadovoljna. Štednja je čarobna riječ… 

Zdravlje: Tvoja želja za tjelovježbom je velika i tražiš sve moguće prilike kako bi ostvarila svoju potrebu za akcijom. Već ujutro si puna energije, a u power modu si čak i navečer.

Bik

Ljubav: Tvoje zvijezde potiču sada tvoj osobni razvoj. Kao samac djeluješ vrlo privlačno. Unatoč tome, jako si zaokupljena sobom i nisi baš otvorena za vezu. Parovi trebaju dugi povodac i više vremena sami. 

Posao: Ovog tjedna tvoja postignuća možda neće nužno biti odmah vidljiva. Konkurencija je velika i kreativni projekti te koštaju više vremena i strpljenja. Ali, ono što je odlično je to što možeš uspostaviti dobre veze s važnim ljudima i iskoristiti postojeće kontakte.

Zdravlje: Merkur te budi i donosi stimulativne vibracije kako bi ti pomogao da ispuniš ovotjedne zahtjeve. Ali, također svjesno tražiš vrijeme za opuštanje, wellness i mentalnu slobodu - i radiš sve kako treba.

Blizanci

Ljubav: Samcima će biti super. Venera i Mars pomažu im da upoznaju pravu osobu. Aktivno traženje će se isplatiti! Parovi jačaju svoje osjećaje prema partneru, a sadašnje vibracije donose puno požude i ljubavi.

Posao: Tvoje zvijezde te doista guraju. Više se zabavljaš na poslu i možeš se osloniti na svoje kolege. Kontakti s kupcima mogu se produbiti. Prijave i pregovori o ugovorima idu dobro, a stvari se također bolje financijski razvijaju.

Zdravlje: Mars te čini agresivnom i jakom. Tvoja izdržljivost je golema. Ali, moć i predanost nisu jedine stvari koje se računaju. Venera te također tjera kada se opuštaš, a nakon akcije možeš se počastiti hladnim pićem na terasi za sunčanje.

Rak

Ljubav: Ne očekuje te baš erotično razdoblje, nego puno svađe i trzavica. Tvoje zvijezde unose sada mali nemir u vezu pa tvom partneru treba dosta strpljenja. Samci će radije uzeti kreativnu pauzu te uživati u tome što su slobodni i nevezani.

Posao: Ambiciozna si, entuzijastična i maštovita: idealan spoj za tvoju karijeru. Merkur sada stvara vrhunske uvjete za sve poslovne projekte i snažan osjećaj za novac.

Zdravlje: Mars djeluje kao elektrana. Ali, vrijeme je idealno za preventivne liječničke preglede. Točno znaš što je dobro za tebe i oslanjaš se na ono što te čini jačom.

Lav

Ljubav: Zvijezde čine samce privlačnima i donose puno simpatija i lajkova. Venera obećava romantične osjećaje, a i spojevi obećavaju. Parovi razvijaju slatke osjećaje i još se više vole maziti.

Posao: U svom poslu možeš sada postići puno i možeš biti sigurna da ćeš dobiti priznanje. Ovaj tjedan nudi veliki potencijal za uspjeh, a osobito dobro idu ti pregovori o ugovorima i umrežavanje. Ali, to nije sve: Venera potiče sklad među kolegama i pruža kreativne vibracije.

Zdravlje: Sunce i Venera stvaraju najbolje raspoloženje i u tebi bude znalca. Radit ćeš nešto dobro za sebe i razmaziti se slow foodom, visokokvalitetnim proizvodima za njegu i ciljanim wellnessom – i sve radiš kako treba.

Djevica

Ljubav: Sada ti se puno toga vrzma po glavi. Tvoj partner treba biti voljan razgovarati i biti otvoren za tvoje ideje. Također treba unijeti više dubine u vezu. Kad si slobodna, ne želiš prolazne susrete. Kad se s nekim spetljaš, sve mora štimati.

Posao: Merkur te čini otvorenom i znatiželjnom. Koristiš društvene medije, umrežavanje i sve što te približava pravim ljudima. Financijski će se otvarati nove prilike. S čime god se sada uhvatiš u koštac, isplatit će ti se.

Zdravlje: Tvoje fitness zvijezde su vrlo snažne. Power planet Mars te tjera i motivira za nekoliko dodatnih krugova dok trčiš. Moraš izići na svježi zrak jer sada je priroda za tebe poseban izvor energije.

Vaga

Ljubav: Venera ti sada daje seksi vibracije i ističe te među drugima. Parovi uživaju u ugodnoj i istovremeno romantičnoj fazi. Samci također trebaju partnera za igru i jako se zabavljaju sa svojim flertom. Isprva ti je svejedno hoće li ispasti nešto više…

Posao: Kreativni zadaci su ti sada najdraži. Ako možeš smisliti nove ideje, uživat ćeš. Rutinski poslovi moraju pričekati, jednostavno ti sada nisu dovoljno izazovni. Tvoje simpatije će rasti u timu, a tvoja empatija i kolegijalnost bit će cijenjeni. Važne odluke donosiš intuitivno – i u pravu si!

Zdravlje: Lakše ti je biti disciplinirana u svom životnom stilu. Saturn potiče unutarnji mir i sposobnost opuštanja daleko od užurbanosti. Uživat ćeš provoditi vrijeme u prirodi i družiti se sa životinjama.

Škorpion

Ljubav: Samci sada drže distancu. Treba im vremena da odluče žele li uopće društvo pored sebe. Parovi preispituju svoju vezu i zadovoljni su tek kada je njihov partner otvoren za promjene. Sjajno je da Merkur potiče poticajne razgovore.

Posao: Merkur pomaže u razvoju dobrih koncepata za poslove i financije. Snalažljiva si i komunikativna. Komunikacija s kolegama je izvrsna. Također izvrsno: kada kupuješ ili ulaziš u veće investicije, Merkur ti nudi povoljne cijene po mjeri.

Zdravlje: Trenutačno nemaš poriva za sportom i akcijom. Uspavana si i treba ti više vremena za opuštanje. U slobodno vrijeme dopuštaš si dovoljno prostora za svoju dušu i odmak od mainstreama. Osjećaj za ono što je dobro za tebe sada je vrlo jak. Imaš i stabilne živce.

Strijelac 

Ljubav: Venera i Jupiter potiču te da razviješ više erotske sofisticiranosti i strasti. Blještiš seksepilom i nevjerojatno si popularna kod voljene osobe. Samci aktivno i uspješno traže veze i brzo razvijaju intenzivne osjećaje.

Posao: Stvari idu dobro: u središtu si pažnje i možeš doprinijeti svojim idejama. Povezanost s nadređenima ili važnim klijentima je velika. Što se tiče izbora između dvije varijante, poslušaš li svoju intuiciju, stvari će ići jako dobro. Ali, budi oprezna s novcem. Sklona si pretjeranom trošenju na luksuz i užitke.

Zdravlje: Tvoj borbeni duh i izdržljivost su nevjerojatno jaki. U sportu možeš dodati gas i spremna si za zahtjevne ciljeve. Oni koji žele izgraditi kondiciju dobro će napredovati. Ali, nakon sporta tražiš mir i tišinu. Tako se osjećaš sretnijom iznutra.

Horoskop Ljetni ljubavni horoskop: koga čeka romantika, a koga uzbudljivi susreti

Posjeti Miss7.24sata.hr