Cimeri iz pakla? Ova tri horoskopska znaka su najgori sustanari

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Treba biti oprezan pri odabiru sustanara ili cimera, a možda i partnera...
  • Uostalom, s njima provodiš puno vremena i u dobru i u zlu pa se zato treba dobro uskladiti
  • Međutim, neki horoskopski znakovi poznati su po tome što su prilično neugodni sustanari

Mnogi se tijekom života upoznaju s raznim ljudima. Međutim, dok se s nekima razviju bliska prijateljstva i postanu čak i sustanari, postoje i brojni slučajevi u kojima se raspoloženje nakon nekog vremena mijenja i stvari mogu postati stvarno neugodne. Razlozi neuspjeha zajednice osoba koja dijele stan mogu biti različiti, ali uglavnom se cijela stvar temelji na previše drugačijem načinu života ili nepravednoj raspodjeli kućanskih poslova.

Kako bismo dobili procjenu karaktera potencijalnog cimera, vrijedi pogledati čak i zvijezde. Zbog svog ponašanja sljedeća tri horoskopska znaka po prirodi nisu baš dobri cimeri…

Škorpion: Ljenčina koji pospremanje prepušta drugima

Premda je ovaj vodeni znak vrlo strastven u drugim područjima života, nažalost nije nimalo oduševljen kućanskim poslovima. Škorpioni vole biti lijeni, odgađati obaveze i samo čekati da cimer nešto napravi umjesto njih. Vjerojatno je svima jasno da to nije najbolje polazište za skladan suživot. Ono što ne mora nužno olakšati cijelu situaciju: ako škorpiona pitaš o njegovim pogreškama, brzo će reagirati pretjerano dramatično i osjetiti se napadnutim.

Znanost kaže: nisi lijena ni neodgovorna, samo doživljavaš - unutarnji otpor!

Lav: Pravila za njega i njegove sustanare nisu ista

Poznato je da lavovi vole biti u centru pažnje i stavljati sebe na prvo mjesto. Nažalost, kao rezultat toga, s vremenom se kod nekih od njih razvijaju sebične sklonosti. To se može vidjeti u svakodnevnom životu, primjerice, po tome što ovaj vatreni znak traži puno od svojih sustanara, ali ne želi puno dati zauzvrat. Sustanaru lavu je više-manje normalno da netko drugi kuha, pere rublje ili ide u kupovinu. Lavovi će se uvijek truditi dobro se slagati sa svima, ali ne bez skrivenog motiva, odnosno zato kako bi mogli imati koristi od ove veze.

Horoskop Ova tri horoskopska znaka pobjeđuju u svakoj raspravi i svađi, jesi li i ti to primijetila?

Blizanci: Brbljavci koji ne znaju šutjeti ni kad treba

Nikada ti neće biti dosadno s blizancima u kući i oni su uvijek spremni za razgovor. Međutim, to se također može „okrenuti“, naime kada je u pitanju čuvanje tajni - ili ako samo želiš imati mir i tišinu. Nažalost, nikada ne možeš biti potpuno sigurna ogovara li te blizanac s drugim cimerom. Osim toga, ovaj zračni znak je jedan od onih lukavih tipova koji vole potajno nešto ukrasti od drugih.

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr