Halle Berry predstavlja novu kolekciju cipela

Oskarovka i glumica Halle Berry je od proljeća/ljeta 2012. Deichmannovo lice za premium marku, koju predstavlja s priznanjem: „I love these shoes!“. Pod nazivom „5th Avenue by Halle Berry“ njena kolekcija proljeće/ljeto obuhvaća 30 ljetnih i laganih, ali usprkos tome elegantnih i ženstvenih modela.
Vidi originalni članak

Elegantni stilovi za svaku ženu

Svi modeli kolekcije 5th Avenue su izrađeni od visoko kvalitetne kože i kreću se po cijeni između 229 i 369 kn. Među njima se nalaze moderne peeptoe štikle, seksi balerinke i wedge cipele, glamurozne cipele na visoku petu, sling-sandale i obične sandale. Odgovarajuće torbe nadopunjuju kolekciju.  Nije ni čudo što Halle Berry zaboravlja sve oko sebe i posvećuje svu pažnju cipelama.

O svojoj kolekciji Halle Berry kaže:

Cipele su lake i jednostavne za nošenje - za svaku ženu. One su moderne i dostupne, o tome se radi u mojoj kolekciji.“ Halle Berry voli ležernost – ali obožava neobične detalje.

Svaki komad mora imati neku stilsku posebnost – bez obzira radilo se o kroju, materijalu ili boji. I modni dodaci imaju veoma bitnu ulogu!“, rekla je.

Ženstveno i sa stilom: uz udoban, dugi ‚tank top‘ i uske nabrane hlače u žarkim losos tonovima Halle Berry kombinira seksi sling-peeptoe štikle s punom petom u skladnim bojama.

Ove štikle, ali i one zatvorene pete s malim otvorom za prste, lijepo pristaju uz lake ljetne haljine, koje sežu do malo iznad koljena. Halle Berry ležernost smatra motom za svakodnevni urbani izgled: uz pastelne tonove poput laganog svijetlo bež odijela nosi npr. svijetloplave  peeptoe štikle s punom petom, koja je dijelom od pluta. Uz to nosi odgovarajuću prostranu bež torbu od antilopa.
Vrlo sofisticirano, ali potpuno ženstveno izgleda i ležerna kombinacija bijelih kratkih hlača i sportske, duge bež košulje. Tirkizne balerinke su obložene zakovicama na vrhu. Outfit koji i sama glumica nosi po vrućim danima na plaži, često i u kombinaciji sa sandalama.

Cijelu kampanju i više modela cipela pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr