Donje rublje kao idealan božićni poklon

Press materijali
Paris Lingerie trgovina u Masarykovoj ulici u Zagrebu, nudi idealne poklone za blagdanske dane, te pomoć muškarcima u izboru najboljeg poklona.
Vidi originalni članak

Bliže nam se blagdani a time i poznato pitanje što kupiti za poklon. Muškarcima ta nepoznanica predstavlja poprilično velik problem. Vječni upitnik je što pokloniti boljoj polovici, a da joj se stvarno svidi. Rješenje leži u poznatom dućanu donjeg rublja Paris Lingerie u Masarykovoj ulici. Upravo tamo muškarci mogu pronaći idealan poklon za svoju dragu. Uz pomoć i savjete ljubaznog osoblja, bit će to najlakše biranje poklona ikada.

Nova Chantelle kolekcija za jesen-zimu 2012. oda je pariškom stilu te obiluje dragocjenim detaljima. Upravo u Chantelle-ovoj liniji Paris-Paris može se naći idealni poklon među modelima napravljenima od kombinacije veličanstvene čipke i  visoko inovativnog satenskog žakarda. Delikatni ukrasi pojavljuju se i u ostalima linijama, Vendome linija suptilno objedinjuje ekskluzivno izvezeni motiv tila s trakama oblikovanima u ornamentnom stilu, dok šavovi i kvadratičan dijamantni potpis daju Orsay liniji jedan casual osjećaj pariškog stila.

Nijanse boja inspirirane dragim kamenjem upotpunjuju ovu dragocjenu kolekciju. Paleta „crni biser“ daje misteriju i dubinu suvremenim linijama, a ruby crvena poboljšati će zavodljivu moć glamuroznih linija. Žuta boja donosi blagostanje pokrivajući poneke komade toplijim tonovima. Bijelo zlato osvjetljeno bljeskovima dijamanta pruža dodir svjetlosti i poezije u svakodnevnim linijama. Djelo je to istinskog majstora za bezvremensku eleganciju, a time i idealan poklon za ovo blagdansko vrijeme. Posjetite Paris Lingerie u Masarykovoj 13 i pronađite idealan poklon.

Više modela sa cijenama pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr