Cindy Crawford i Kaia Gerber izgledaju kao blizanke na naslovnici magazina

Instagram/Nives Celzijus
Izreka 'Kakva majka, takva kći' dobit će potpuno novu dimenziju kada vidite koliko mlada Kaia sliči na svoju prekrasnu majku
Vidi originalni članak

Supermodel Cindy Crawford i njena kći Kaia Gerber zablistale su na prednjoj i istražnoj strani naslovnici novog izdanja časopisa Chrome Hearts, kojeg dva puta godišnje izdaje istoimeni američki accessories brend. retro fotografija Cindy u izazovnom kožnom bodiju našla se na prednjoj, dok je stražnja strana naslovnice pripala 14-godišnjoj Kaiai koja je zauzela jednaku pozu i, doslovno, stajala u sjeni fotografije svoje majke.

Izgleda da Gerber slijedi stope svoje uspješne majke, gradeći manekensku karijeru uz nekoliko glumačkih gaža. Sigurno je od velike pomoći što uz sebe ima nekoga s toliko iskustva tko joj može dati savjete iz prve ruke i o karijeri, ali i o samopouzdanju.

"Da, naravno da možete izgraditi karijeru radeći nešto što uistinu volite," komentirala je Cindy unutar stranica časopisa. "Naravno da ćete i tada imati loših dana, kao i u svakom poslu."

Sigurni smo da mladu Kaiau čeka uspješna karijera, jer izgleda kao sestra blizanka svoje super uspješne majke. A modni svijet nikada neće odbiti još jednu Cindy Crawford...

Posjeti Miss7.24sata.hr