Znaš li koju boju laka za nokte žene najčešće biraju za isticanje preplanule puti? Evo 9 najboljih

Instagram @collagevintage
Vidi originalni članak
  • Bijeli lak za nokte je najpopularniji izbor žena diljem svijeta za ljeto, a i slavne dame poput Rihanne i Victorije Beckham ga obožavaju
  • Bijeli lak naglašava prirodnu ljepotu noktiju, čini ih dužima i elegantnijima, a nesavršenosti su manje uočljive
  • Intenzivno bijela je idealna za sve prilike i kao baza za nail art, dok je mliječno bijela savršena za suptilniji, prirodniji izgled - tu je i biserno bijela koja odiše tihim luksuzom!
  • Pročitaj više: Ovo je jedna od najljepših boja za ljetnu manikuru - pronašli smo 5 lakova u toj i sličnim nijansama

Brojni trendovi u svijetu manikura dolaze i odlaze, ali jedno je sigurno - bijeli lak za nokte je jedna od onih koje žene diljem svijeta najčešće biraju tijekom ljeta, pa tako i Hrvatice, ali i slavne dame poput Rihanne ili Victorije Beckham koje se ne mogu zasititi svojih bijelih manikura. Desetljećima je to jedna od onih boja lakova za nokte koja je ziheraški odabir svaki put kada posjećujemo salon ili same sebi lakiramo nokte kod kuće i ne znamo koju boju bismo nanijele. Pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju tijekom cijele godine, a ljeti stavlja dodatni naglasak na naš preplanuli ten. Što više možemo poželjeti od laka za nokte?

Beauty Kratki nokti uvijek su dobar izbor, a ovih 5 manikura će im odlično pristajati - koju god odabrala!

Ako si jedna od onih za koju su bijeli nokti previše obični ili čak previše ekstra, velike su šanse da nisi pronašla finiš bijelog laka koji ti odgovara. Još jedan od glavnih razloga zašto je bijeli lak za nokte tako omiljen je njegova sposobnost da naglasi prirodnu ljepotu naših noktiju. Ova boja može učiniti da naši nokti izgledaju duže i elegantnije, a da pritom ne budu previše upadljivi. Također je nevjerojatno popustljiva, pogotovo milky white nijanse, jer su nesavršenosti puno manje uočljive u usporedbi s tamnijim ili upečatljivijim bojama. U nastavku možeš naći po neke od najboljih bijelih lakova za nokte, razvrstanih po različitim finišima, kako bi lakše pronašla svog novog favorita za ljeto.

Beauty "Nail tint" zamjenjuje klasične lakove ovo proljeće, za zdrave i prirodno lijepe nokte

Intenzivno bijela

Intenzivno bijela je savršena za one koji žele clean i uredne nokte koji se lako kombiniraju s bilo kojom odjevnom kombinacijom, bilo da je riječ o poslovnom sastanku ili večernjem ljetnom izlasku. Njezina nosivost čini ju idealnim izborom za sve prilike. Osim toga, intenzivno bijela boja može se koristiti kao baza za različite nail art dizajne jer nam omogućuje da izrazimo svoju kreativnost i personaliziramo svoju manikuru. Bilo da želiš dodati suptilne linije i točkice ili kreirati složene uzorke, ova boja pruža savršenu podlogu za svaku tvoju ideju, a odlično izgleda i sama za sebe.

Essie Nail Polish - Blanc

Catrice ICONails - Ibiza Feeling

Beauty Tvoja kućna manikura će svaki put izgledati kao da si bila u salonu uz ovaj jedan jednostavan trik

Deborah Lippmann Gel Lab Pro - Amazing Grace

Mliječno bijela

Ako više voliš nježnije nijanse bijele jer te intenzivno bijele asociraju na korektor, onda će mliječno bijela biti pravi odabir za tebe. Uz nju ćeš s lakoćom kreirati manikuru prirodnijeg finiša koja će izgledati profinjeno. Mliječno bijela je idealna za one koji preferiraju suptilniji pristup manikuri, ali i dalje žele da njihovi nokti izgledaju njegovano i elegantno. Ova nježna boja savršeno se uklapa u svakodnevni stil, a istovremeno je dovoljno svestrana da se može nositi i u svečanijim prilikama. Osim toga, mliječno bijela nijansa se također lako može kombinirati s različitim bojama i teksturama, što nam omogućuje da kreiramo jedinstvene i zanimljive nail art dizajne. Bez obzira na to odlučiš li se za jednostavnu francusku manikuru ili složeniji dizajn s glitterom ili voćkama, mliječno bijela pruža savršenu bazu za sve tvoje kreativne eksperimente.

Max Factor Miracle Pure - Coconut Milk

Zoya Nail Polish - Adel

Beauty Poput korektora za nokte - ovaj lak prekriva sve nesavršenosti i zapunjava neravnine od listanja

Sally Hansen Color Therapy Nail Color - Well, Well, Well

Biserno bijela

Ako poželiš šik verziju svoje klasične bijele manikure, biserno bijeli lak savršen je odabir za tebe. Ova nijansa stvara dojam tihog luksuza i sofisticiranosti te noktima pruža elegantan i sjajan izgled koji privlači pažnju. Biserno bijela boja savršena je za posebne prilike kada želiš da tvoji nokti zablistaju jer reflektira svjetlost na najljepši mogući način. Kako bi se postigao još dramatičniji i upečatljiviji efekt, biserno bijela nijansa može se kombinirati s različitim tehnikama nail arta. Bez obzira na priliku, biserno bijela će uvijek dodati dozu sofisticiranosti i elegancije našem finalnom looku.

Sundays Nail Polish - No. 08 Glazed White

Opi Nail Lacquer Nail Varnish - Kyoto Pearl

Beauty Neka ovo ljeto bude jednostavno uz minimalne verzije trendi manikura - evo 5 prijedloga

Catrice Dream In Soft Glaze - Hailey Baby

Posjeti Miss7.24sata.hr