Znamo kako možeš samouvjereno pokazati noge ovoga ljeta

Promo
Ljeto znači jedno - vrijeme je za kratke hlačice, haljine i suknje! Svi u jednom trenu duge hlače spremamo u ormar i pripremamo se pokazati noge svijetu, a kako bi se osjećala samouvjereno, donosimo ti par trikova kako se možeš osjećati vrlo ugodno pri prvom prikazivanju nogu.
Vidi originalni članak

Vjerujemo da jedna od prvih nelagoda kod ogoljivanja nogu upravo pokazivanje njihove bjeline - koja zna biti sablasna! Sljedeća stvar je zasigurno depilacija, koje se vjerujem ne pridržavamo baš najpravilnije tijekom hladnijih dana, a onda tu mogu biti i masnice i ogrebotine kod djevojaka koje obožavaju lude izlaske ili pak, vječit problem, urasle dlake ili izrazita suhoća kože na listovima. Kao i uvijek, nema mjesta za paniku, miss7 zna što možeš isprobati da bi izgledala senzacionalno i osjećala se super ugodno u svojoj koži!

1) Kreme i kremice
Mazanje nogu je ponekad tako naporan korak pa ga vješto izbjegavamo, ali kožu bi trebala njegovati tijekom cijele godine. Ipak, sada se trudi održavati njegu nogu barem mjesec dana prije prvog "skidanja" na ljeto; njegovane noge su lijepe noge. Ovisno o preferencijama, možeš koristiti maslace, gelove, losione ili kreme, a sugeriramo da isprobaš one koji u sebi imaju sastojke za učvršćivanje kože, jer zašto ne?

2) Dlake?
Iako smo u doba #bodypositivity, skidanje dlaka je najčešći odabir svih djevojaka. Pretpostavljamo da birate depilaciju ili brijanje, ali dugoročno najbolja odluka je lasersko uklanjanje dlačica. Ipak, moraš li birati između dvoje navedenih, predlažemo depilaciju jer brijanje dosta oštećuje površinski sloj kože, ako ste osjetljivi - čak i kada koristite kremu za brijanje.
 


3) Pedikura
Lijepa stopala su ljetni must-have. Ništa ne pokazuje brigu o tijelu, ali i osobnu higijenu, kao lijepa pedikura. Definitivno ne bi trebala ignorirati ovaj dio tijela, posebice kada si većinu hladnih dana provela u čizmama. Obična pedikura pomoći će ti održati ljepotu, ali i zdravlje stopala, i neupitno, zasjat ćeš u tim novim sandalama. Zanimaju te vrste pedikura? Saznaj sve ovdje!

4) Dobar outfit
Budimo realne, ako nosimo outfit u kojem se ne osjećamo najbolje, neće nam pomoći ni savršeno uređena stopala na glatkim i preplanulim nogama. Samo zato što svi hodaju okolo u vrućim hlačicama, a ti se u njima ne osjećaš dobro, to ne znači da ih svejedno moraš nositi. Potraži rješenje u suknjicama, cool haljinama ili čak maksi suknjama i palazzo hlačama. Sve ovo su izvrsne alternative za ljeto, a neće te tjerati da se stisneš i osjećaš neugodno.
 



5) Samo glitter
Ultimativni wow efekt daje samo jedno - šljokice! Mnogobrojna ulja i losioni za tijelo sadrže šljokice u svojim ljetnim izdanjima. Ovo možda nije dobar odabir za ured, ali iz našeg pogleda, za večer je must-have! To će svakako naglasiti tvoje noge i osjećat ćeš se fantastično.

6) Samotamnjenje
A ne ne, ne mislimo na štetni solarij već na kremice, losione i sprejeve. Današnje formule pružaju lijepu i prirodnu postepenu preplanulost, pa prije prvog skidanja u kratko možeš isprobati proizvode za samotamnjenje i olakšati si period kada se osjećaš kreč-bijelom. Skeptična si? Razuvjerit ćemo te ovdje.

1) St. Tropez Gradual Tan In Shower "Light" - 174 kn (wow-junkie.com); 2) This Works Perfect Legs Sculpt & Shine Serum - 33,95 eura (lookfantastic.com); 3) Visett Haar-Stop "Vanille" za usporavanje rasta dlačica - 59,99 kn (pinkpanda.hr); 4) Margaret Dabbs Fabulous Feet Intensive Hydrating Foot Lotion - 25 funti (cultbeauty.co.uk); OPI Nail Lacquer "Samoan Sand" - 15 eura (feelunique.com)

Posjeti Miss7.24sata.hr