Žene obožavaju 'gelirani bob' – još jednu frizuru koja će osvajati ove godine!

Instagram@ tihanaharapinzalepugin
Vidi originalni članak
  • Već smo najavili trend boyfriend boba za ovu godinu; i ovo je pomalo muška inačica ove frizure
  • Jesi li ikada čula za „Gelly Bob“? Možda već i jesi jer je ova frizura već osvojila svijet influencera
  • Otkrit ćemo ti ga možeš oblikovati i potom bitiprava trendseterica

Što je „Gelly Bob“, odnosno „gelirani" ili zaglađeni bob? Dakle, riječ je o vrlo jednostavnoj varijanti ove popularne frizure to jest bobu. Riječ je o bobu za koji je kosa ošišana na jednaku dužinu, poput boyfriend boba koji smo već najavili kao najveći trend za ovu godinu, a nikako ne slojevito. Posebnost frizure nastaje tek s odgovarajućim stylingom.

Moda Veliki povratak: pogledaj kako se nosi najveći modni trend sezone

Frizeri objašnjavaju kako bi se trebalo stilizirati: uz pomoć gela - otuda i naziv - kosa se češlja unatrag češljem ili prstima, baš kao kad izlaziš iz vode i prolaziš kroz kosu.

Beauty Da moraju odabrati samo jednu frizuru za cijeli život, žene bi vječno nosile ovu

Ovaj je izgled doista superjednostavno oblikovati. Kosu posuši fenom kao i obično, a pri tome je možeš lagano zabaciti prema nazad. Zatim uzmi malo gela za kosu, raspodijeli ga po dlanovimai prođi kroz kosu nekoliko puta. Malo razbaruši kosu, malo povuci - i izgled je gotov. Ležerno, moderno i istovremeno cool!

Baš fora izgleda ova frizura. Futuristički, moderna, a opet kao da se uopće nisi potrudila! Usto, zalizani look savršeno se usklađuje s dvodijelnim odijelom - i naglašava muški dodir. Očito će ove godine vladati "muškaste" varijante boba.

Posjeti Miss7.24sata.hr